Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
za 6 dni dowiem się kto w brzuszku mieszka...a mieszka ktoś na pewno,bo wieczorami pokazuje ile ma siły;-) nie uwierzę jak dr powie,że to dziewczynka...bo to chłopaczek i już!!!;-)

swietne podejscie, ja tez tak zrobie. Jak mi powiedza, ze dziewczynka, to powiem ze na pewno nie, bo to chlopczyk i kropka 
-mam się zgłosić w poniedziałek,może podadzą mi coś na rozrzedzenie krwi...i może chociaż on da mi papierek z brakiem przeciwwskazań do porodu sn...bo neurolog się''zastanawia'',a okulistka powiedziała,że najpewniej będzie cesarka.....ale jakieś nadzieje jeszcze są...

no bo to chłopczyk;-) ...ja to wiem!!!!!!!!!!!!!;-);-);-)
mam straszne bóle pleców...i co dziwne-nie dół mnie boli,ale odcinek piersiowy...dodzwoniłam się w końcu do kardiologa-mam się zgłosić w poniedziałek,może podadzą mi coś na rozrzedzenie krwi...i może chociaż on da mi papierek z brakiem przeciwwskazań do porodu sn...bo neurolog się''zastanawia'',a okulistka powiedziała,że najpewniej będzie cesarka.....ale jakieś nadzieje jeszcze są...
![]()

boję się cesarki jak diabli...ale myslę tez o tym,że przy partych mogłoby pęknąć to moje wspaniałe cudo,które sobie w mózgu wyhodowałam...tego też się boję...zrobię zatem co każą...ale poród sn to mniej ingerencji najczęściej.........hahaha, Anka dobra jestesMoże się wymienimy papierami ? Ja chętnie przygarnę taki na CC![]()