Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
aniam141, ja niczego innego nie chcę jak tylko porodu snboję się cesarki jak diabli...ale myslę tez o tym,że przy partych mogłoby pęknąć to moje wspaniałe cudo,które sobie w mózgu wyhodowałam...tego też się boję...zrobię zatem co każą...ale poród sn to mniej ingerencji najczęściej.........
iza, zdrowe będzie na pewno..........musi być...:-)

ilonka ja też siedziałam w domu mało co wychodzę a jak już to zakladam rajstopy żeby małej było ciepło a jednak nabawiłam sie zapalenie pęcherza a skąd nie wiem. a jutro powiedz że cię piecze bo to nie ma żartów.jeszcze jak będziesz jutro na wizycie to powiedz niech sprawdzi nie zaszkodzi.:-):-)Dziewczyny dzis wieczorem poczulam dosc mocne pieczenie podczas oddawania moczu tak dosc wysoko nie przy wylocie, myslicie, ze powinnam to zglosic jutro ginekologowi?Pewnie to jakies bakterie no bo przeziebic w domciu sie raczej nie moglam
Jejku ja mam stracha normalnie co dzien...
Sonia a dlaczego mialas zakladany szew???
Czy bierzesz do tego jakies leki??
Pozdrowionka i dziekuje za slowa otuchy od wszystkich kobitek
Dziewczyny dzis wieczorem poczulam dosc mocne pieczenie podczas oddawania moczu tak dosc wysoko nie przy wylocie, myslicie, ze powinnam to zglosic jutro ginekologowi?Pewnie to jakies bakterie no bo przeziebic w domciu sie raczej nie moglam
Jejku ja mam stracha normalnie co dzien...
Sonia a dlaczego mialas zakladany szew???
Czy bierzesz do tego jakies leki??
Pozdrowionka i dziekuje za slowa otuchy od wszystkich kobitek

Dzisiaj mam mało sympatyczny poranek... :-(
najpierw w drodze do pracy widziałam śmiertelny wypadek... ktoś potrącił kobietę uciekł z miejsca wypadku, a kobiecie nikt nie pomógł od razu i jak ją mijaliśmy to już była martwa a karetki dalej nie było... miała taką blado siną skórę... cały czas mam ją przed oczami... tragedia...
później przyszłam do pracy poszłam do toalety siusiu i się dziwie, bo po zrobieniu siusiu widzę krew... serce pod gardłem, mroczki przed oczami, ale sprawdzam siebie - podcieram,a tam czysto... wymuszam kilka kropelek i tam też czysto... dotarło do mnie, że jakaś panna przede mną nie spóźniła wody, a podcierała się mając okres...
CZY LUDZIE NIE MYŚLĄ!!!???!!!