Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O matko też to mam -już się zastanawiam czy pieluchy nie zacząć nosić -człowiek sobie idzie i nagle... no ponoć normalne -a usłyszałam że niejednokrotnie w zestawie jest mimowolne popuszczanie moczu
tego to sobie nie wyobrażam....
Mamuśki miłego dzionka życzę![]()
mam to samo
no to witam w klubie zalewanychO matko też to mam -już się zastanawiam czy pieluchy nie zacząć nosić -człowiek sobie idzie i nagle... no ponoć normalne -a usłyszałam że niejednokrotnie w zestawie jest mimowolne popuszczanie moczu
tego to sobie nie wyobrażam...
ja nosze wkladki higieniczne i zmieniac trzeba czasami kilka razy dziennie. Straszne to, ale podobno normalne 

teraz od kiedy się obudziłam jem,rzecz jasna-czekolada,kanapki,zupka...
heheh u mnie tez wody w kroku.... powiem wam szczerze, ze nie raz wystraszona biegne do wc skontrolowac co wylatuje, bo mam jakas schize i boje sie ze to WODY PLODOWE mi odchodza <głupek>![]()
. A najgorzej jak jestem na mieście i jest zimno a mi mokro , bo wkładka już nie ogarnia 

heheh u mnie tez wody w kroku.... powiem wam szczerze, ze nie raz wystraszona biegne do wc skontrolowac co wylatuje, bo mam jakas schize i boje sie ze to WODY PLODOWE mi odchodza <głupek>![]()

Bo ja się tym trochę martwiłam wcześniej, a żadna nie pisała nic takiego, więc jakoś nie pomyślałam, żeby zapytać..
Ja też -wariatka- jak to miałam 1-szy raz to się wystraszyłam też, że to wody
to teraz już się w ogóle nie martwię :-)
-tego jeszcze nie było w moim ciążowym pakiecie
rano pomogło mleko, teraz czas chyba powtórzyć ;-)
Nie nadążam z wkładkami ale jak na razie na szczęście odpukać nie ma infekcji z Nadią miałam wieczną infekcję
I nadal biegnę do łazienki jak mi coś chlupnie bo po tych moich krwawieniach z początku ciąży jestem przewrażliwiona.