Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja wczoraj do niej wyslalam smsa i ona od razu odpisala: ze w domu jest itd... to ja sie przestraszylam i od razu do niej dzwonilam na komorke... a ona nie odebrala, mi to wszystko tutaj smierdzi... zreszta nie wazne, tak tylko napisalam, olejcie toprzepraszam za groteskowy żart ale może nie odbiera bo rodzi...
ja wczoraj do niej wyslalam smsa i ona od razu odpisala: ze w domu jest itd... to ja sie przestraszylam i od razu do niej dzwonilam na komorke... a ona nie odebrala, mi to wszystko tutaj smierdzi... zreszta nie wazne, tak tylko napisalam, olejcie to
zycze wszystkim milego dnia dzisiaj, i tym co maja wizyty u lekarza zycze powodzenia:-)

coż...miejmy nadzieję, że jednak nie urodziła w domu bo dzidzia w 26tyg to bez specjalistycznego sprzętu...same wiecie 

:-)
Bezwstydnica jedna
Akrobatka z niej niesamowita, nogę do buzi włożyła, co mamy uwiecznione na zdjęciu
Dumny Tatuś oszalał z radości, szczególnie po tym jak wieczorem odwiedziliśmy znajomych, którym tydzień przed Bożym Narodzeniem urodził się Kubuś. Kubuś niby 53cm i 3100 miał po urodzeniu, ale jak mój M. zobaczył takie maleństwo to na ręce bał się wziąć
Teraz się śmieje, że Lenki jeszcze nie ma na świecie, a on już swojego zięcia poznał;-) No i doczekać się jakoś od wczoraj kwietnia nie może i uwierzyć nie może, że takie Maleństwo będziemy mieć i różne inne dziwności co chwilę wypowiada, zwariować z Nim można;-)