kici69
szczęśliwa kwietniówka'10
kici69 zadzwoń i spytaj gina najlepiej...
niestety ja z moją gin nie mam kontaktu telefonicznego
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kici69 zadzwoń i spytaj gina najlepiej...
Kici69 ja miałam przepisany przez gin Aspargin na skurcze rąk więc kobiety w ciąży mogą go brać.pochłaniam magnez każdego dnia wg zaleceń, a ostatnio co noc mam takie skurcze nóg że szok... ostatnio jak mnie złapał skurcz to nie miałam czucia w stopie... martwię się, bo czytałam, że takie skurcze mogą także wywołać przedwczesne skurcze macicy... a wizytę mam dopiero 19/02... czy można w ciąży jeść potas ?? bo mnie na skurcze tak to zawsze pomagał asparganian... a nie wiem czy mogę go kupić![]()

Za to moje plecy odmawiają współpracy tak mnie napierniczają ze ledwo mogę chwilkę posiedzieć, nie daję rady za wami nadążyć może nadrobię jak przyjdzie moja poducha masująca plecki (jutro) 
A i będąc dzisiaj u kosmetyczki dostałam od niej namiar na jakąś świetną położną
mam nadzieję że uda mi się ją zaklepać do porodu
Dziewczyny, czy wasi lekarze przywiązują wagę do liczenia ruchów dzidziuli? Robicie to? Mnie mój zalecił, ale mam z tym problem, bo malutka rusza się baaaardzo nieregularnie, co uważam za normalne, czasem buszuje kilka godzin non stop a czasem machnie raczką czy nóżką 2 razy i spokój do nastepnego dnia... czego to ludzie nie wymyślą.. moja mama stwierdziła, że by się nie nakręcać tylko działa w przypadku braku jakiegokolwiek sygnału, że mała nie śpi i ma się dobrze. Co Wy na to?