aniam141
Wrześniowe mamy 2008
juz po wizycie u psychopaty...
a oto Zosiantek
![]()
Jak na psychopate zrobił ładna fotkę

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
juz po wizycie u psychopaty...
a oto Zosiantek
![]()

zapytałam o wyniki cytologi i czy bede mogla posluchac tętna dziecka , do tego zartował sobie glupkowato, ze jestem "niegrzeczna" itp , usłyszałam od niego tekst "no pokaz tą cipkę! "
masakra! gdyby nie to ze czekalam zeby zobaczyc na usg Zosianta to bym wyszła stamtąd . naszczescie to była moja ostatnia wizyta u niego.
hehe no to jedno co mu wyszło...
dowiedziałam sie dzis o sobie roznych ciekawostek np , ze jak na 14 tydz ciazy jestem niedouczona i zadaje pytania jak przedszkolak....zapytałam o wyniki cytologi i czy bede mogla posluchac tętna dziecka , do tego zartował sobie glupkowato, ze jestem "niegrzeczna" itp , usłyszałam od niego tekst "no pokaz tą cipkę! "
masakra! gdyby nie to ze czekalam zeby zobaczyc na usg Zosianta to bym wyszła stamtąd . naszczescie to była moja ostatnia wizyta u niego.
Naszczęscie Zosiantek jest zdrowiutki i wg usg ma 15 tyg![]()

co za gin... masakra.... cholera jak on moze tak gadac... przeciez to nawet tak nie mozna... jest to twoja pierwsza ciaza i masz prawo pytac o wszystko... ja bym sie krepowala zapytac go o cokolwiek jak on takimi tekstami odp... sama bylas na usg?? w ogolee co za slownictwo on uzywa... on nie jest od ogladania co ma kto pod spodniczka tylko ma sprawdzic czy wszystko jest ok... ja to chyba po takim tekscie wyszlabym i tyle... placic mu?? za co !!!! nie jestem pewna ale czy ty jestes rocznik 90?? moze tak cie zlekcewazyl bo mloda jestes... to jest okropne.... co mu do tego ile masz lat... co on mysli ze bedzie mial tylko kobietki kolo 25 i najlepiej to jakby ladne byly... 
debil... jestem w stanie sobie wyobrazic jak reaguje jak jakas babcia przyjdzie... brakuje mi slow... od razu widac ze ginem jest zeby ,,popatrzyc'' sobie... tacy ludzie nie powinni byc ginekologiem.... w zadnym wypadku!!!!

hehe no to jedno co mu wyszło...
dowiedziałam sie dzis o sobie roznych ciekawostek np , ze jak na 14 tydz ciazy jestem niedouczona i zadaje pytania jak przedszkolak....zapytałam o wyniki cytologi i czy bede mogla posluchac tętna dziecka , do tego zartował sobie glupkowato, ze jestem "niegrzeczna" itp , usłyszałam od niego tekst "no pokaz tą cipkę! "
Naszczęscie Zosiantek jest zdrowiutki i wg usg ma 15 tyg![]()

Ale jak to z Waszymi wizytami jest,bo ja juz nie rozumiem.Za kazdym razem Wam usg robia?Ja mam miec wizyte co 30-40 dni u gina,ale jak mowilam tylko 3 usg na cala ciaze.Jak to z Wami jest?
A ja czekam na 4.11 na moje drugie usg...oficjalne ;o)
ale takie krótkie 2-3 min
tylko na usg... nie wiem jak w polsce ale tutaj wiem juz dlaczego bo wyjasnila mi polozna.... w uk do 24tc aborcja jest legalna... wystarczy isc do gp podac powod dla jakiego sie chce to zrobic i pozniej wysylaja do kliniki... wiele kobiet tutaj robi to bez powiadomienia ojca dziecka... w ogole przeraza mnie bo bardzo duzo polek to robi tutaj i to nawet 2 razy albo wiecej 

nie rozumiem totalnie bo przeciez antylkoncepcja jest za darmo...
no wiec polozna wola sama mae na wywiad wlasnie z tego powodu bo musi sobie zapisac czy byla aborcja czy nie... no i partner moze nie wie wiec lepiej jak sobie siedzi na korytarzu...