reklama

Kwietniówki u lekarza

reklama
laski czy wy wszystkie robiłyscie u gina po porodzie usg jak to tam wyglada zwlaszcza po cc?
i jak tam wasze blizny po cc?
moja jest jeszcze widoczna,ale sie zmniejszyla,w niektórych miescach jeszcze czuje takie wypuklenie, w niektorych miejscach jest juz biala w innych czerwona krecha.

laski czy wy wszystkie robiłyscie u gina po porodzie usg jak to tam wyglada zwlaszcza po cc?
i jak tam wasze blizny po cc?
moja jest jeszcze widoczna,ale sie zmniejszyla,w niektórych miescach jeszcze czuje takie wypuklenie, w niektorych miejscach jest juz biala w innych czerwona krecha.

Filonka, ja nie miałam usg ani po pierwszej ani po drugiej ciąży. Nie wiem, czy to byłoby widać wcześniej, ale pewnie nie bez ciąży - po przyjęciu do szpitala okazało się, że pierwszy szew się rozchodzi i stąd drugie CC. Bliznę mam podobnie - w powie już jest biała i niemal niewidoczna, reszta lekko różowa.

A moja nic sie nie zmienila.Tak jak przed porodem trwa krotko a nawet krocej jest skapa i bezbolesna.I dziekuje za to,bo bratowa mi mowila ze po porodzie sie zmieni.Myslalam ze moze bedzie bolalo,ale nic a nic.

filonka ja to dopiero teraz jak bylam w Pl to sei zbadalam.Tutaj nie przywiazuja do tego wiekszej wagi i nie sprawdzaja czy jest oki czy nie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry