Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

wczoraj w pociągu pierwszy raz ustąpiono mi miejsce... dziwne doświadczenie... bardzo miłe, bo ustąpiła mi miejsce dziewczyna na oko w moim wieku, a kobieta po 40 nad którą stałam widziałam jak walczyła ze sobą patrząc to raz na okno to raz na mój brzuch. Ta młoda mnie przeprosiła, bo nie zauważyła wcześniej, a mówi się, że to młodzi ludzie są niewychowani.

ja nie ustepuje babciom....
po pierwsze na starosc bede gnila na wsi gdzie nikt z miejsca mi nie bedzie musial schodzic
a poza tym jak jej sie chce lotoc w tym wieku po poznaniu i na to ma sily to na postanie dwoch przystankow tez je znajdzie4...
a najgorsze sa te stare pindrowy na obcasach i na glos wymuszajace ustapienie jej miejscaq - wrrrr....
brak wychowania, zdecydowanie, wielka szkoda:-(Żal mi patrzeć jak młodzi ludzie nagle ślepną w komunikacji miejskiej, bo nad nimi wisi staruszka. Ciśnie się na usta pytanie: zmiana pokoleniowa, czy zwykły brak wychowania?