Katik
...jestem mamą...
kurde piekna... ale ta cena, OMG!Ja zakochałam się w tej
MY-SWEET-BABY wiklinowe lozeczko kosz 15 wzorow (787526477) - Aukcje internetowe Allegro
ale chyba będzie jednak normalna kołyska.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
kurde piekna... ale ta cena, OMG!Ja zakochałam się w tej
MY-SWEET-BABY wiklinowe lozeczko kosz 15 wzorow (787526477) - Aukcje internetowe Allegro
ale chyba będzie jednak normalna kołyska.
a ja wlasnie stwierdzilam ze na kolyske mi szkoda kasy bo starczy na 4-5 miesiecy![]()
My się pewnie dowiemy 25.11. bo teraz dzidziuś ładnie pokazywał ale niestety nie było jeszcze widać. Mi na 3d szkoda kasy wolę za to kupić kołyskęAle ciekawość mnie zżera ciekawe co tam nosze pod sercem.
![]()

Myślałam, że tylko ja taka "skąpa" jestemNa 3D też nie idę .. dokładnie to samo myślę strata kasy![]()
. Tradycyjne USG mi wystarczygratuluje! najwazniejsze ze wszystko jest ok, a nastepnym razem pewnie zobaczysz, trzymam kciukiJa dziś byłam na wizycie i na USG .. lekarka zła he he bo dzieć sobie wsadził pępowine między nogi to wszystko nakrył kolanem i dupa .. Kombinowała chyba z 15 min z kazdego kierunku ale się nie dało nic zobaczyć . .. Mam negocjowac z dzieckiem żeby na połówkowym pokazało .A tak wszystko poza tym jest ok
![]()
ja tez ciekawa jestem jak nie wiem co, niby obojetnie, ale chce wiedziec zeby moc cos kupic i pokoich remontowac i wogole....a ja chce wiedziec, i skrycie marze o coreczce.... chce wiedziec i tyle, ja za bardzo ciekawa jestem...
ja tez taka sknera jestemMyślałam, że tylko ja taka "skąpa" jestem. Tradycyjne USG mi wystarczy
No dokladnie, a poza tym ja od poltora miecha slysze pytanie : "chlopiec czy dziewczynka?? " - kazdy sie pyta a jak mowie ze najwczesniej za 3tyg. sie dowiem to odrazu:"ale powiesz mi??"ja tez ciekawa jestem jak nie wiem co, niby obojetnie, ale chce wiedziec zeby moc cos kupic i pokoich remontowac i wogole....
Ja zakochałam się w tej
ale chyba będzie jednak normalna kołyska.Plan mam taki na dole kołyska u góry w sypialni łóżeczko. Co do kosztów to chcę poszaleć bo 11 lat temu byliśmy na początku drogi w naszym małżeństwie i naprawdę trzeba było liczyć każdy grosz a tym razem chcę poczuć ,że będę miała dziecko , pewnie po wszystkim będę się bała zajrzeć na wydruk z banku![]()

No jak byłam z Nadią w ciąży to byliśmy rok po ślubie, mieszkaliśmy z rodzicami a kasy było prawie zero, rodzice nas utrzymywali, potem nasza stajnia się rozkręciła i przez ostatnie 3 lata było całkiem nieźle finansowo no i wyprowadziliśmy się do domu teściów którzy wyemigrowali, a teraz jak jestem w ciąży to znowu jakiś pech tylko 3 konie w treningu i wizja zakupu węgla, martwy sezon w agroturystyce więc nie mogę liczyć na dodatkowy grosz a i tak nie wolno mi nic robić to nawet nie mogłabym pokoi przygotować. Jak pech to pech mam nadzieję ze niedługo jakieś konisko w trening przyjdzie.![]()