Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
cześć dziewczyny
wróciłam wczoraj z tego szpitala - byłyśmy tam 3 dni. W pierwszy dzień po przyjeździe założyli jej wenflon i cewnik i na cystografię wysłali podawali jej kontrast przez ten cewnik i robili zdjęcie rentgenowskie jak sikała. Na drugi dzień miała urografię i musiała przez 6 godzin nie jeść nakarmiłam ją o 2.15 przespała do 7.00 a potem do 9.00 był płacz. O 9.00 badanie też podawali kontrast ale tym razem dożylnie i też seria zdjęć a po godzinie znowu ale już mogła zjeść wczoraj były wyniki z tych badań i wyszło że tam nic nie ma czyli cokolwiek tam było już nic nie ma - lekarz przyszedł i sam był w szoku i dla pewności wysłał nas jeszcze na usg i tam też nic nie wyszło. więc kazał nam przyjechać do siebie do gabinetu za 3 miesiące na takie kontrolne usg dla potwierdzenia bo chyba on sam nie bardzo wie o co chodzi - bo on przecież miesiąc temu widział tą podwójna nerkę. Powiem szczerze że wczoraj tak byłam skołowana że sama w to nie mogłam uwierzyć. W sumie do tej pory nie wiem co o tym myśleć.
W szpitalu w którym byłam oddział urologi jest na chirurgii kurcze wiecie jakie dziwne przypadki tam można spotkać masakra i to co dziecko to ma co innego niby drobne niedoskonałości niekiedy ale każde wymaga interwencji chirurga. W każdy dzień robią tam po kilka zabiegów.
Cieszę się że mała jest zdrowa ale tak naprawdę jeszcze nie mogę w to uwierzyć - jak myślicie na moim miejscu szukalibyście jakiegoś lekarza żeby to potwierdzić, czy po prostu uwierzyć że jest ok.
DorissŁ w dzień zawsze biorę go po jedzeniu do pionu ale nie zawsze mu się odbija, natomiast w nocy nie biorę do odbicia po jedzeniu tylko od razu do spania - tak kazała położna.Dziewczyny czy po karmieniu zawsze bierzecie dzieci w pion zeby sobie odbiły? Bo ja zawsze i potem w nocy siedze z nia na fotelu po 20 min a ona i tak sobie nie odbije. Jak dlugo czekacie żeby sobie kruszynki bekły?
rachell, ja już raz obcinałam mojemu Llkowi bo miał długie.Obcinacie Waszym dzieciom paznokcie u nóg? Bo ja mam wrażenie, że mojej jakoś tam nie rosną.
wspólczuję,pewnie Zinacef?no i iza ma zastrzyki z antybiotykiem i zapalenie oskrzeli ku....a mac
zala a ja dopiero po jakims czasie wpadlam na to ze moze jest glodna. Biedna Lenka-mama sie wszystkiego uczy na niej.