Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Teraz odpoczywamy i dochodzimy do siebieJeśli chodzi o karmienie piersią to mój Lolek jest super...max 15 minut i spokój na minimum 2 godziny...a na spacerach to nawet 4 godziny wytrzymuje bez cyca.
Witaj JoasiaW ;-), no też słyszałam,że przy karmieniu piersią może długo kupy nie robić ale jak moje dziecko które kiedyś robiło min. 3 kupy dziennie nagle przez 5 dni nic nie robi to po prostu cholernie się martwię. Na dodatek te bardzo częste bąki, które czasami wywołują płacz są dodatkowym bodźcem, który wywołuje moje zmartwienia ale ogólnie Karol ma apetyt, brzuszek miękki więc już sama nie wiem.
rekord mojej córki to sen od 20 do 8:30.
z tego co wiem to że dobrze że dziecko pruka bo to znaczy że "układ pracuje" mimo że kupki nie ma. Dziś wywiesi listy przyjętych do przedszkola i od września przez pół dnia laba bo tylko jeden dzidziuś w domu. Już nie mogę się doczekać. :-):-)maran-atha, czy w związku z tym przyjmujesz jakieś suplementy aby Twój organizm się wzmocnił? bo jakby nie patrzeć brakuje nam wapnia chociażby z tego powodu...ja też na takiej diecie dlatego pytam;-)ja nie jem prawie nabiału (tylko troche mleczka do kawy)bo ona ma alergie na mleko krowie i jego przetwory i od tego też miała kolki bo gdy odstawiłam mleko i jego przetwory kolki minęły...
witam i ja
u mnie Maja waży 7kg wiec od urodzenia przybrała już 3kg, wychodzi średnio ok.300g tygodniowo... kup robi wciąż kilka dziennie i sa to bardzo luźne kupy... ja nie jem prawie nabiału (tylko troche mleczka do kawy)bo ona ma alergie na mleko krowie i jego przetwory i od tego też miała kolki bo gdy odstawiłam mleko i jego przetwory kolki minęły... po za tym bardzo urosła bo ma już 64cm a przy porodzie było 52 wiec sporo jak przez 10 tygodni... no i uwielbia spać na dworze wiec nawet jak nie ma pogody to i tak musze ją opatulac i na balkon wystawiać bo inaczej w domu robi szał i marudzi jak nie wiem... po kapieli zasypia sama, w dzień różnie, ale moja starsza córeczka też nie da jej pospać bo lata, gada, krzyczy, ciągle jej coś spada itp... to tyle na szybko... nie pisze zbyt często, ale Ala też potrzebuje mojego czasu... wiec wybaczcie kochane...