a u mnie Filip już od 21-wszej śpi, zaraz go będę budzić na pieluchę i jedzonko, bo znając życie to jak go zostawię (śpi w wózku) to tylko zdążę usnąć to się obudzi
oby nie było takich cyrków jak wczoraj ale wiele bym dała, by spał do samego rana 
ja się miałam zgłosić na cytologię ale po zastrzyku antykoncepcyjnym dalej mam krwawienie a to już prawie 4 tydzień
więc nie poszłam.. poczekam,aż przestanę plamić.
ja też nie jestem za dawaniem do posmakowania dziecku innych produktów, jeszcze na to przyjdzie czas..
Sylvanas - bobofruity są najlepsze
ja mam i te bierdonkowe i pampersy i rosmanowe - i tak jakoś na zmianę zakładam, akurat którą mam pod ręką. Chwała pupce Filipkowej że tak ładnie wszystkie toleruje
dobranocki dziewczynki, idę ogarnąć moje serduszko do spanka
ja się miałam zgłosić na cytologię ale po zastrzyku antykoncepcyjnym dalej mam krwawienie a to już prawie 4 tydzień

ja też nie jestem za dawaniem do posmakowania dziecku innych produktów, jeszcze na to przyjdzie czas..
Sylvanas - bobofruity są najlepsze
ja mam i te bierdonkowe i pampersy i rosmanowe - i tak jakoś na zmianę zakładam, akurat którą mam pod ręką. Chwała pupce Filipkowej że tak ładnie wszystkie toleruje
dobranocki dziewczynki, idę ogarnąć moje serduszko do spanka