Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tab - wielkie dzięki, tak to właśnie o to mi chodziłoi to się w to Slow Download klikało? dzięki, może synek koleżanki będzie uratowany
![]()
Ale dyskusja rozgorzała, ale ja podpisuję się pod tym tekstem.W kwestii dawania do posmakowania: nie praktykuję, nie zamierzam, nie pochwalam, nie rozumiem.
Wiem mysia, na osiedlu wisi wielki billboard z reklamą, ale ja akurat wtedy jadę do siostrzeńca na osiemnastkę :-) więc kicha, bo ani w sobotę ani w niedzielę nie mogę.Ewitka (i inne dziewczyny z Krk, jesli tu sa) Widzialam plakaty na miescie, ze 8-9 maja maja byc targi mother&baby. Bardzo fajnie sie zapowiada: kurs pierwszej pomocy dla niemowlat, wiazanie chust, jakie wybierac zabawki dla dzieci itp... Wstep wolny. Moze masz ochote? Tylko jak moge w sobote, bo w niedziele mamy komunie w rodzinie.

e
A co do szyneczki to mała dostała do polizania szyneczki swojskiej także bez chemii.
Tab mała dostała szyneczki gotowanej własnej roboty.