reklama
ligotka
Fanka BB :)
Witamy sie!
neta weekend... my tez dopiero wrocililsmy od moich rodzicow, mala caly dzien w trasie... pogoda rano byla piekna teraz sie popsulo :/
vikingus naj dla Viki!
No i milego wieczorku...
neta weekend... my tez dopiero wrocililsmy od moich rodzicow, mala caly dzien w trasie... pogoda rano byla piekna teraz sie popsulo :/
vikingus naj dla Viki!
No i milego wieczorku...
Na pewno masz na myśli mydło galasowe. Np. Dr Beckmann jest do kupienia w Rossmannie (przynajmniej ja tam kupowałam). Jeszcze jakieś inne też mi się zdarzyło, też dr jakiś tam, tyle, że na literę "r", teraz już nie pamiętam, ale to mydło spiera prawie wszystko. Nie napiszę Wam co zawiera, bo dziś rano przypadkiem w ten sposób zniechęciłam koleżankę do dalszego używania tego mydła![]()
Własnie o to mydło mi chodziło. Nie wiedziałam, że w rossmannie tez jest.
Tab myslisz, że nie powinnam nim prac? Ale po nim super te plany schodzą, inaczej miałabym połowe rzeczy do wywalenia. Zazwsze potem płucze i piore w proszku Lovelli, ostatnio kupiłam dzidzius i jest fajny.
My dzisiaj az 3 spacerki godzinne mialysmy.
Maja przewrocila sie dzisiaj dla odmiany z pleców na brzuszek.
Lezy teraz na macie, wlaczyłam jej piosenke żabka mała i cieszy sie do zabawek zawieszonych , az sie nie moze opanowac z radosci, hehe.
Dostała taką pszczołę która ma rozne melodyjki i przy ruszaniu skrzydelek wydaje dzwieki, na sam jej widok sie smieje.
Vikigus to prawda czas leci tak szybko, dopiero co w ciazy bylysmy.
Własnie o to mydło mi chodziło. Nie wiedziałam, że w rossmannie tez jest.
Tab myslisz, że nie powinnam nim prac? Ale po nim super te plany schodzą, inaczej miałabym połowe rzeczy do wywalenia. Zazwsze potem płucze i piore w proszku Lovelli, ostatnio kupiłam dzidzius i jest fajny.
A dlaczego miałbyś w nim nie prać? Ja piorę i jest super
Nie napiszę Wam co zawiera, bo dziś rano przypadkiem w ten sposób zniechęciłam koleżankę do dalszego używania tego mydła 
Ty jestes znawczynią wszelkich składników chyba
)) Ja sie przyznaje, że nie zawsze czytam skład. Zrozumiałam, że zawiera jakis chemiczny syf.
Ty jestes znawczynią wszelkich składników chyba
Nie napiszę Wam co zawiera, bo dziś rano przypadkiem w ten sposób zniechęciłam koleżankę do dalszego używania tego mydła
Ty jestes znawczynią wszelkich składników chyba)) Ja sie przyznaje, że nie zawsze czytam skład. Zrozumiałam, że zawiera jakis chemiczny syf.
No dobra, to napiszę
A jeszcze mam troche kupkowe pytanko, zwłaszcza do mam karmiących piersią. Maja od kilku dni robiła rzadkie, wodniste kupki, raz tylko była zielona a tak zwykle żółta. Od czwartku dajemy jej probiotyk wg zalecenia pediatry. Wydaje mi sie, że kupka jest troche bardziej wpadająca w zielonkawy kolor. Może to przez probiotyk? Czestotliwosc sie zmniejszyła, konsystencja tez juz ciut lepsza. Czy taki kolor kupki to norma czy powinno mnie to niepokoic?
nasia
Faktycznie cicho coś :-)
Doriss moja córka robiła w niemowlęctwie właśnie zielone kupki. Był to objaw nietolerancji pokarmowej. Zawsze jak dostawała cos nowego były bardziej zielone a później, z czasem nieco "lepsze" sie robiły.
Nam dzień minął dobrze. Jak zwylke marudy na spacerze ale chyba muszę to zaakceptować:-) Myślę coraz częściej o spacerówce. Ale nie wiem czy to dobry pomysł, oczywiście pozycja półleżąca - co myślicie??
Doriss moja córka robiła w niemowlęctwie właśnie zielone kupki. Był to objaw nietolerancji pokarmowej. Zawsze jak dostawała cos nowego były bardziej zielone a później, z czasem nieco "lepsze" sie robiły.
Nam dzień minął dobrze. Jak zwylke marudy na spacerze ale chyba muszę to zaakceptować:-) Myślę coraz częściej o spacerówce. Ale nie wiem czy to dobry pomysł, oczywiście pozycja półleżąca - co myślicie??
My się też witamy późnowieczornie
i od razu pytanko - czy możliwie jest, że po szczepieniu dzidzia gorzej je? My byliśmy w środę, do tej pory było ok, a dziś zjadł dopiero 355ml :/ i na razie nie wykazuje chęci na więcej, jak dostaje butlę to jest ryk 
A ze spacerówką to bym jeszcze poczekała...
A ze spacerówką to bym jeszcze poczekała...
reklama
Olcia_87
i my sie witamy i zaraz uciekamy do spania :-)
Fotelik juz jest fajny dla takiego maluszka bo przynajmiej moze sobie ogladac rozne nowe rzeczy
Ogolnie dzien minol nijak jestem padnieta mała pół dnia byla taka marudna co chwile płakała bo chciała jesc prawie co godzine
zasnela dopiero kolo 15 tak na 2 godzinki i dopiero niedawno normalnie pierwszy raz cos takiego sie zdarzylo ja nie wiedziałam gdzie mam włozyc rece no ale naszczescie juz sobie spinka. Takze dobrej nocki wszystkim ;-)
Fotelik juz jest fajny dla takiego maluszka bo przynajmiej moze sobie ogladac rozne nowe rzeczy
Ogolnie dzien minol nijak jestem padnieta mała pół dnia byla taka marudna co chwile płakała bo chciała jesc prawie co godzine

Podziel się: