Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Na pewno masz na myśli mydło galasowe. Np. Dr Beckmann jest do kupienia w Rossmannie (przynajmniej ja tam kupowałam). Jeszcze jakieś inne też mi się zdarzyło, też dr jakiś tam, tyle, że na literę "r", teraz już nie pamiętam, ale to mydło spiera prawie wszystko. Nie napiszę Wam co zawiera, bo dziś rano przypadkiem w ten sposób zniechęciłam koleżankę do dalszego używania tego mydła![]()
Własnie o to mydło mi chodziło. Nie wiedziałam, że w rossmannie tez jest.
Tab myslisz, że nie powinnam nim prac? Ale po nim super te plany schodzą, inaczej miałabym połowe rzeczy do wywalenia. Zazwsze potem płucze i piore w proszku Lovelli, ostatnio kupiłam dzidzius i jest fajny.
Nie napiszę Wam co zawiera, bo dziś rano przypadkiem w ten sposób zniechęciłam koleżankę do dalszego używania tego mydła
Ty jestes znawczynią wszelkich składników chyba)) Ja sie przyznaje, że nie zawsze czytam skład. Zrozumiałam, że zawiera jakis chemiczny syf.
zasnela dopiero kolo 15 tak na 2 godzinki i dopiero niedawno normalnie pierwszy raz cos takiego sie zdarzylo ja nie wiedziałam gdzie mam włozyc rece no ale naszczescie juz sobie spinka. Takze dobrej nocki wszystkim ;-)