Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a jak tam z tymi skokami jest czy aby nie czas jakos teraz?
więc nie do końca jestem przekonana...własnie dziś zauważyłam że z tego samegowitam i ja niedzielnie
clauditko no nasze bobasy z tego samego dnia widzęno a Rzeszów to moje miasto studenckie
.
tak tak odwiedzam
już za 2 tyg będę ... no i pochodzę spod przeworska wiec jeździmy dosyc czesto ...
co myślicie o tym?? śpicie dziećmi ??? Książka „Śpimy z dzieckiem” » eko-wiadomości | ekologiczne rodzicielstwo
Witamy sie i myPogoda paskudna, zimno i leje, moje dziecko od wczoraj nie robilo kupy wiec jak dzis zrobilo raz za razem to musialam ja wykapac :/ Co wiecej wydaje mi sie ze bardzo malo je, chyba cos jej jest zreszta mnie tez od 4 dni rano boli cos zoladek i zgage mam
Wybieramy sie do znajomych, mala usnela, ze znem tez ma jakis problem normalnie szybko usypia w ciagu dnia, a jak tata jest to szaleje...
tab as probowalas malego odlozyc po karmieniu do lozeczka?? Bo ja tez spalam z mala bo myslalam ze bedzie marudzic i dlugo zasypiac jak odloze, ale kiedys sprobowalam i okazuje sie ze mala natychmiast zasypia, biore ja do siebie dopiero jak juz jest jasno tak kolo 5 bo wtedy budzi sie juz co godzinke, ale po pierwszym karmieniu w nocy zawsze odkladam.
MIlego dnia!