Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
kurcze u nas to samo!!!!
masakra jakas ... oby szybko minęło
dziewczynki ja wysiadam, dzis normalnie nie wiem co sie dzieje z moim dzieckiem, od kilku dni je tak jak by jej nie smakowalo, zaczyna jesc po chwili obraca sie i placze i tak ciagle.. dzis zrobila kupe znow brazowa - taka ciemno zolta, ma problemy z zasypianiem - nie mozna ja nijak uspac, ciagle sie jej cos niepodoba, w ciagu dnia wszystko be, ciagle jeczy, placze, a czasem rozwrzeszczy sie tak jak dzis po kapieli darla sie jak nie wiem co! Nie dalo sie jej uspokoic, oczywiscie zadzialala zbawienna suszarka, ale probowalam ja nakarmic bo prawie nic nie zjadla i nadal cyc be, zrobilam mm - pierwszy raz sie ugielam, mala najpierw tym plula, potem bawila sie smoczkiem i odwracala sie w strone cyca... w koncu usnela po godzinie i ciezkich mekach, ale szczerze mowiac mam dosc i ciagle mam w glowie mysli co moze jej dolegac....
...Viki jakis czas temu taka była okropna
- za to teraz - mam w domku znowu złotą dziewczynę:-)może to kolejny skok...Viki jakis czas temu taka była okropna
- za to teraz - mam w domku znowu złotą dziewczynę:-)