Witam Was serdecznie Moje Kochane :-) Przepraszam ze mnie tak dlugo nie bylo, ale caly czas sa zalatwienie do slubu. Albo rozwozimy zaproszenia (co nie jest latwe bez samochodu-w kwestii prawa jazdy tez nie mam czasu nic zrobic), albo cos zalatwiamy innego. W kazdym razie czytalam Was, ale nie mialam za bardzo czasu pisac.
Nie moge Wam wszystkim odpisac, mam nadzieje, ze sie nie gniewacie :-)
Moje dziecko ostatnio ma albo taki dzien, ze jest super zadowolona ze wszystkiego, albo drze sie jak opetana

Nie boli Ja nic, bo "dziwnym trafem" na raczkach jest dobrze, ale sprobujcie ja odlozyc :-) Mi sie chyba trafilo taki wrzeszczaco-terroryzujace dziecko :-) Co nie zmienia faktu ze kocham ja najmocniej na swiecie
Gabrysia od wczoraj dostaje zupke i bardzo jej smakuje. Kupuje taka to 4 miesiacu z marchewki, ziemniaczka i pietruszki. Narazie wszystkie jest ok, mam nadzieje, ze nie wyjdzie jakies uczulenie. Ale w sumie to nie wiem czy te skladniki uczulaja.
W kwestii usypiania to u nas jest ok. Po kapieli Ja karmie i wkladam do lozeczka. Za jakies 15 minut spi. Nie mowie nic do Niej, najlepiej wychodze z pokoju i nakrecam karuzele nad glowa. U nas taki sposob sie sprawdza od dawna i jest dobrze. Czasami co prawda placze, wtdy biore Ja na rece, uspokoaja i odlakadam znowu. Zawsze staram sie, aby nie usnela mi na rekach.
No i w koncu troche mniej ulewamy! Po to ulewanie to bylo na potege. Nadal jest, ale mniej.
Aha... ktos pytal o wage ostatnio. Moja wazy ok 6600 g. Wiec do najwiekszych nie nalezy.
margoz: Dobrze, ze wszystko ok z Mala, ze nic sie nie stalo. A Ty wypoczywaj ile sie da!
Boze, jak to trzeba uwazac-a jak zaczna nasze szkraby chodzi to dopiero bedzie!
Jedno pytanie mam: Czy Wasze dzieci maja zawsze takie gladkie buzki? Bo moja ma czasem duzo takich drobniutkich kropeczek np kolo uszu, ale w koloze skory, nie czerwone. I tylko na buzi. Nie wiem co to.
Pozdrawiam