Jako pierwsza dziś???
Wczoraj się dowiedziałam,że dziewczyna,która miała za mnie zastępstwo(i miała mieć też mój etat)będzie ten miesiąc na zleceniu,ale już jej etat załatwiają.Ja dzwoniłam do kierownika regionalnego tydzień temu i on mówił,że się wypyta,no to ta s**a moja przełożona wymyśliła,że etat likwiduje
,no ale ja się tak nie dam w balona zrobić i dziś znowu do niego za dzwonie.Nie spodziewały się te moje szefowe,że tak będę walczyć.
A ja dopiero zaczynam,bo nie może być tak,że praca jest po znajomości,pracują takie osoby,które przełożonej w d**e wchodzą,a ci co na prawdę pracowali to won
W ogóle nie biorą pod uwagę jak kto pracuje i tym samym narażają firme na straty,bo zamiast 10 osób pracuje 14,dlatego ja tego im nie odpuszczę,bo byłam dobrym pracownikiem a oni tak mnie potraktowali:-(
Kacprowi też zęby idą
Wczoraj byliśmy w ośrodku wczesnej interwencji,bo on ruchowo jest nie za bardzo,ale lekarz powiedział,że nie jest źle tylko miesiąc do tyłu(ruchy 3 miesięcznego,a wygląd 8 miesięcznego)
,także ćwiczymy sobie w domku,a tam 3 razy w miesiącu będziemy chodzić.On jest tak duży,że na przewijaku to mu nogi wystają,a waży chyba z 10 kg
Na szczepienie idę we wtorek,także się okaże.

Wczoraj się dowiedziałam,że dziewczyna,która miała za mnie zastępstwo(i miała mieć też mój etat)będzie ten miesiąc na zleceniu,ale już jej etat załatwiają.Ja dzwoniłam do kierownika regionalnego tydzień temu i on mówił,że się wypyta,no to ta s**a moja przełożona wymyśliła,że etat likwiduje

W ogóle nie biorą pod uwagę jak kto pracuje i tym samym narażają firme na straty,bo zamiast 10 osób pracuje 14,dlatego ja tego im nie odpuszczę,bo byłam dobrym pracownikiem a oni tak mnie potraktowali:-(
Kacprowi też zęby idą

Ostatnia edycja: