Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
podobno mydlo z roosmana po szczegoly do tabhej dziewczyny melduję że u nas oknic nowego, wszystko po staremu ale nie mam czasu nadrobić stron od piątku - week u teściów byliśmy i w sumie było super, oprócz tego że wypiłam trochę % i mnie to położyło do łóżeczka.. oj, główka już nie taka, jak kiedyś
a babcia prze szczęśliwa, bo cały week to ona się małym zajmowała (więc ja mogłam się zrelaksować przy drinku)
dziewczyny, macie coś skutecznego, sprawdzonego i pomocnego na plamy np kupek <parę razy poszło bokiem> albo na jedzeniowe, które się z ubranek lovelą nie chcą sprać? Namaczałam itp a te plamy dalej się trzymają i jak nie zejdą to kilka naprawdę super ubranek będzie do wywalenia
pozdrawiam i spokojnej nocki życzę
dziekiale właśnie tego mydełka w moim rosmanie już nie ma i kobitka powiedziała, że nie wie, czy jeszcze będzie ;-/ szukam czegoś innego, co te mydełko zastąpi ;-/ a jakoś nigdy po drodze nie mam innego rosmana by zobaczyć czy tam jest.
Ja znam dwa te mydła galasowe: Dr.Beckmann DR.BECKMANN SUPER MYDEŁKO DO ODPLAMIANIA E-LUMARKO.PL i Dr. Reiner z Polleny Ostrzeszów (ta od Białego Jelenia) Dr.Reiner, ale pewnie jest ich więcej.
na razie płakać mi się chce na sama myśl, że będę musiała oddać Lenę do żłobka. Na szczęście udało się nam oszczędzić trochę kaski i odsunąć ten moment o 3 m-ce, tj. do listopada

Vive, dzięki. Takie słowa stawiają mnie na nogi. Bo ja to właściwie wiem, że ta nasza Czorcica da radę, tylko ze mną gorzej. Wiem, że wrzesień to kiepski moment, ale więcej urlopu w tym roku nie mam
Gosia, pocieszające jest to, że to marudzenie minie ;-)
Poza tym pocieszające jet to, że Twoja Niunia pójdzie do przedszkola i szkoły z bogatym doświadczeniem, a inne dzieciaczki mogą się buntować-a jak tu wytłumaczyć takiemu starszakowi, że musi iść do przedszkola, bo rodzice pracują?