heloł
ja padam z nóg ale bb musze jeszcze zaliczyc

)) Maja dzisiaj była bezlitosna i obudziła swoją starą matkę o 5.30. Niestety nie miała ochoty leżeć z nami w łożku i chyba chciala sie bawic bo jak ostatecznie poszłam z nią do pokoju na kocyk to przestała marudzic. Moje ostatnie dni a dziecko nie da mi sie wyspac. Jak ona zasypia koło 9-10 to ja juz nie potrafie sie znowu polozyc bo zwykle mam duzo do zrobienia.
A dzisiaj na 9 szłam do fryzjera, jak wrociła to szybki spacer i jechalysmy do kolezanek i ich dwoch synków 3 i 4 miesiace, byli ostatnio u nas a teraz był rewanż spotkania. Maja to ich ciagle po glowie chce klepac... Od kolezanek pojechalysmy do tesciów i wrocilismy dopiero po 19. A ze Majunia zasneła w aucie to w domu poszla spac dopiero po 20. Może chociaz jutro pospi chocby do 7.
Jutro tez sie zapowiada dzien pełen zajęc bo rano musze leciec na poczte, bo listonosz zamiast przyniesc mi puzzle to wrzucił mi tylko awizo do skrzynki ale go na tym przyłapałam i obiecał juz przynosic nawet duze paczki. U was tez tacy leniwi są? Nasz listonosz wogole tego nie zabiera z poczty tylko z gory wypisuje awizo, tylko po co ja płace za przesylke tyle kasy??? Strasznie mnie to irytuje.
Wybieram sie rano jeszcze do lidla bo beda mieli 2szt body za 15.99 i fajne spodenki za ok 27 zł. Ładnie w ulotce wygladaja przynajmniej.
A po poludniu mamy gosci, 5,5 miesieczna Gabrysia z mamą

)
tab oby decyzja była trafna i opiekunka sie sprawdziła. Przyznam szczerze, że bardzo sie ciesze, że mnie temat niani nie dotyczy. Wierze, że wam cięzko zostawiac dziecko bądź co bądź z obcą osobą. Dlatego oby wszystkie wasze nianie były profesjonalne.
ligotko gratuluje pracy!!!
margoz zdrowia dla mamy i wytrwałosci oraz duzo sił.