reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Pewnie macie kobitki racje tylko ja mam jeden z tych ''gorszych'' dni :/

A co do męża ,to my dopiero rok po ślubie, więc nie zachwalam tym bardziej że męża, dziecka i samochodu się nie chwali bo się psują hihi

reklama
Kaasiutka, my również jesteśmy 13 lat po ślubie :))
chyba w każdym małżeństwie są kłótnie, ale generalnie byłoby głupio bez tych naszych facetów :)) bez względu na te ich "ułomności" ;-)

moja niuńka dzisiaj pospała do wpół do ósmej, czym mnie zadziwiła, chyba taki prezent chciała mamie zrobić na ostatni dzień przed pracą :) a ja i tak z przyzwyczajenia o 6 wstałam :) jutro powrót do pracy i mam mega stresa, na razie przez 3 dni mała będzie z tatusiem, a od czwartku niania na stałe, ojjjj, będę tęsknić, tym bardziej że nie będę jej widzieć od ósmej rano do wpół do szóstej wieczorem :-(

trzymam kciuki kochana!
Dlaczego w naszym kraju macierzyński trwa tak krótko a ewentualny wychowawczy się totalnie nie opłaca !!!!!!!!!!!!!!:-:)wściekła/y:

aaaaaaaaaaaaa zapomniałam mamy drugiego dolnego ząbka :)

pozdrowienia od crazymamy uspakaja nas ze u nich ok i irena im nie dokucza zbytnio_Odezwie sie po slubie i chrzcinach malej

ślubie ??? czy ja czegoś nie wiem :-p

och się stęskniłam za kobitą ,ona zawsze nas rozbawiała jak byłyśmy jeszcze w dwupaku :-D

Idę się kąpać i spać kobitki ,dzisiaj firanki docięłam w końcu i powiesiłam ,miesiąc czekały w szafie :-D

miłych snów i buziaki dla bąbelków :blink:

Ja wracam od października tak więc jeszcze miesiąc mam.

Muszę się pochwalić, albo pochwalić mojego synusia, że dzisiaj zaczął pełzać do tyłu, unosi dupkę i dosuwa nóżki. Już kombinuje żeby dosięgnąć zabawki a nie jećzy żeby mama podała. Synek jak mi teraz nadrabia zaległości to sie nnie obejrze a będę biegała za nim :-)

A od 2012 jest jeszcze 2 tyg więcej macierzyńskiego, w sumie 24 będzie.

Delfin co do firanek to wszystko musi nabrać mocy urzędowej:-), ja też tak mam.

Czesc Dziewczynki

U nas jakis dramat... Nie wiem co sie stalo z moim dzieckiem. Dotychczas po kapaniu dostawal mleczko z butli, odkladalam go do lozeczka i sam zasypial... Od kilku dni zasypianie to jakis koszmar! Butli juz nie chce za zadne skarby, tylko cyc. Potem budzi sie o 2 w nocy z przerazliwym krzykiem, uspokaja go tylko cycuś i tak potrafi do rana ciumciać. Gdy tylko chce go odlozyc na poduszkę placz przeogromny. Nie wiem co sie dzieje :(

Muszę się pochwalić, albo pochwalić mojego synusia, że dzisiaj zaczął pełzać do tyłu, unosi dupkę i dosuwa nóżki. Już kombinuje żeby dosięgnąć zabawki a nie jećzy żeby mama podała. Synek jak mi teraz nadrabia zaległości to sie nnie obejrze a będę biegała za nim :-)

Będziesz, będziesz :) Ja swojego już muszę od jakiegoś czasu gonić. Nawet jak jest w miejscu, gdzie nie ma nic do zbrojenia, to i tak coś sobie znajdzie. Dziś bawił się w swoim nowym pokoju (na razie ma tam tylko zabawki) i co chwilę wyłaził mi z niego do przedpokoju, żeby pobawić się kablem od przedłużacza (oczywiście się nie pobawił, bo pilnowałam ;), a przedłużacz tam jest na szczęście tymczasowo, bo nam kontakty w kuchni siadły)

reklama
Do góry