Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. dziś zasypało nas okropnie i większość dnia spędziłam na odśnieżaniu, od tygodnia chorujemy na okropny katar węch zerowy a najbardziej szkoda mi mojego skarbka. Urodziny będziemy obchodzić w sobote u nas też imprezki z tych większych, na roczek spodziewamy się około 20 osób dorosłych i 7 dzieci,a w niedziele 4 dorosłych i 3 dzieci bo nie mogą przyjść w sobote, dziś przygotowania rozpoczęte biszkopciki na torta są gotowe, jutro sałatki a ciepłe danie zamawiam gotowe.
i cycuś oczywiście obowiązkowo ale zastanawiam się na odstawieniem, są jeszcze mamy karmiące piersią? jak tak to mam pytanie czy towarzyszy wam ból jak rozpoczynacie karmienie bo mi ostatnio sprawia karmienie okropny ból takie mocne kłucie naprwade nie miłe. Śpi raz dziennie a wieczór 19-20 zasypia w tej chwili to smacznie sobie śpi, a ja czekam na ekipe która miała być o 18 no troszke sie spózniają dziś
a ogólnie czekam na nich od ponad tygodnia
ekipe hydraulików.
czasami sił mi brak do niektórych ,,fachowców''