reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Witam
U nas chorowania ciag dalszy-na koniec dopadlo i mnie. Wczoraj myslalam ze umre, wszystko mnie bolalo i caly czas kursowalam do WC w wiadomym celu. Dzis juz tylko mnie mdli. Na szczescie Lenka juz wrocila do normalnosci i nawet apetyt jej dopisuje.

Dzis bylam na rozmowie w sprawie pracy i zlozyli mi propozycje wiec mam nadzieje ze uda sie to wszystko jakos zgrac.

anusiak wiecie juz gdzie sie pzreprowadzacie ???

majusia mi tez sie marza plytki w lazience-problem w tym ze moja lazienka nie ma jeszcze wszystkich scian ;-)

reklama
Witam się i ja,

tylko na chwilę bo jestem na szkoleniu w nowej firmie w Warszawie na 3 dni i czasu niewiele mam. Szkolenie fajne, ale dużo nowych info, praca chyba też będzie fajna.
Mała została z tatusiem i babcią, radzą sobie świetnie. W ogóle od soboty moje dziecko robi na nocnik siku i kupę-pokazuje by ją posadzić i pięknie robi to co trzeba. Nie mogę wyjść z podziwu że to robi, bo nic jej nie uczyliśmy i nic nie pokazywaliśmy...
Wychodzi druga jedynka u góry, niestety daje małej nieźle w kość bo często budzi się w nocy z płaczem i widać, że ją boli. Mam nadzieję, że szybko to się skończy...

ja tez zagladam ale ciszaaaaaaaa

Jakos tak nic sie nie chce.

Kupilismy bilety do PL, lecimy na ponad 3 tygodnia. Babcia nacieszy sie wnuczka a mama sobie odpocznie i naplotkuje sie z osiedlowymi mamami w piaskownicy;-)

reklama
Do góry