Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
. Odezwało się znów ciśnienie tak jak w pierwszej ciązy:-( łykam tableteczki dla unormowania wizyte mam na 1sierpnia to zobaczymy czy sie uspokoiło. Na ostatniej wizycie nie zdążyłam sie wam pochwalić dowiedziałam się że będzie dziewczynka:-):-) tylko dylemat z imieniem mam nie mogę się na żadne zdecydować
. Ostatnio jakoś czasu mi brak
wstaje rano i do wieczora nie mam czasu usiąść ciągle coś robie....ubranka dla dzidziusia już czekają gotowe prania prasowania troszkę było, jeszcze torbe muszę skompletować i git. Domek pochłania dużo mojego czasu non stop ze ścierką latam
mam nadzieje że mi przejdzie bo to syzyfowa praca , mąż własnie dokańcza glazure w łazience i jeszcze godzinke mu zejdzie kazał się pochwalić jaki on to pracowity;-)na co narzekać nie moge dużo prac wykonuje sam i to bardzo dobrze
. Synek jest energicznym maluchem ruchliwy czasem nad podziw , idą kolejne ząbki i nocki różnie przesypiamy czasami jedna dwie pobudki są, uwielbia ksiązeczki kazuje sobie czytać i słucha z zainteresowaniem,mówi sporo i wszystko próbuje powtarzać, zato nocnikowanie nie idzie nam wcale jest płacz nocnik bleeeeeeee ja nie mam siły upierać się aby chwile posiedział zobaczymy kiedy mi się uda. 
Na dodatek obie dziewczynki. Majuska gratuluję córci, fajnie wam się udała pareczka! Teraz tylko czekać do rozwiązania.Gosia - brawo dla Kubusia, zuch chłopaka i ponawiam pytanie sprzed jakiegoś miesiąca - na jakiej stronce można stworzyć takiego avatarka?