Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochane wszystko ok z moim misiem i to chłopczyk!!!!! Pan doktor zrobił sobie też zdjecie na pamiatke,bo tak wystawionej "armaty" jeszcze nie widział,ha ha
Mały jest tydzień starszy,bo jest duży jak na 15tyg i 3 dni.Ma 9 cm.Pan doktor się cieszył,że przyszłam,bo zrobił usg prawie prenatalne i wszystko jest na swoim miejscu.
Gratuluje również synków.
Same chłopaki![]()
za mną stresujący okres, bo skończyło się na badaniach inwazyjnych, ale juz mogę odetchnąć bo wiem, ze moje dziecko nie ma żadnej z trisomii i że będę miała drugiego synka- tak jak po cichu marzyłam :-) strasznie jestem szczęśliwa.

Dziewczyny gratuluję synów. Normalnie same chłopaki. A chyba najpóźniej to ja się dowiem, co tam się kryje, bo za miesiąc dopiero.
hmm.... a ja chyba za duzo dzisiaj mysle...... zastanawiam sie co wy czujecie, bo ja siedze sobie w pracy i czuje sie normalnie. To znaczy nie czuje sie jak w ciazy, no tylko brzuszek mi o tym przypomina czy wy tez tak macie?? Czy poczuje to dopiero z pierwszymi ruchami malenstwa?? zapomnialam dodac ze przez pierwsze trzy miesiace widzialam zmiany bolaly mnie piersi, mialam poranne nudnosci a teraz czuje sie dobrze nic nie boli mdlosci raczej tez zniknely, niby to dobrze ale teraz nie czuje nic co sugerowaloby ze jestem w ciazy. Napiszcie jak jest u was czy to sie czuje....
Witam się i ja tak wieczornie
Cieszą mnie Wasze pozytywne wpisy![]()
Jak widzę same chłopaki-syny chyba będą tworzyli kadrę narodową hehe Ilu ich już mamy na forum-któraś policzyła ?