Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

To niesamowite uczucie trzeba przyznać i chyba najbardziej wyjątkowe pod słońcem
:-)

heh...
, chodz wczoraj wieczorem nie bylo mi tak wesolo
.... W czwartek wybieramy sie na wesele do PL, jakis miesiac temu kupilam sobie sliczna jasna fioletowa sukienke. Jest odcinana pod biustem wiec miejsca na brzusio duzo :-) Maz kupil juz fioletowa koszule i krawat tak zeby pasowalo, a ja w sobote bylam zrobic paznokcie, pewnie jak sie domyslacie jasne fioletowe koncowki i ciemne fioletowe kwiatki z akrylu wyszly super
. Cieszylam sie, ze bede ladnie wygladac...., ale wczoraj cos mnie podkusilo zeby przymierzyc sukienke, moj maz stwierdzil, ze na 100% jest dobra, ale zdziwil sie jak z tylu na wysokosciu biustu nie dopiol zamka 

a ja sie rozplakalam jak dziecko. Moj m zachowal sie super, przytulil ,pocieszyl i kazal wymieniac pozytywy bycia w ciazy az znowu zaczelam sie smiac :-):-):-) Jest tylko maly problem do srody pracuje po 12h wiec nie moge isc poszukac sukienki
, w czwarnek rano jedziemy wiec bedziemy wieczorem, zostanie mi tylko piatek, mam nadzieje ze cos znajde....ale sie rozpisalam
Co do rozmiarów ubranek to jestem kompletnie zielona jak groszek konserwowy
Wczoraj dostałam dwa pudła ubranek dla maluszków i dzisiaj mam nadzieję je przejrzeć - ale się z tego cieszę
Mam nadzieję, że nasze bobaski nie odziedziczą wagi po swojej mamusi....ważyłam prawie pięć kilogramówheh...
moja siora urodziła chłopców 3 tyg przed terminem i ważyli 2200 i 2500. Zapewne bliźniaki nie dobijają zazwyczaj do więcej niż 3 kilo.