Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

po znieczuleniu ogólnym dochodzi sie do siebie dłużej i trudniej,przedewszystkim dłużej sie budzimyrygorystycznie nie można nic wczesniej jeść,często są silne bóle glowy i mdłości,miałam 2 cesarki,dwa znieczulenia od pasa w dol i tego samego dnia karmilam,wstawalam do lazienki itp,zreszta na 3 dobę byłam już sama z dziecmi w domuligotka to ciążowe śpiochy z nas
myśle że to zależy od szpitala z tym znieczuleniem zzo, ale jest płatne i to dobre pieniądze, a tak jak dziewczyny wcześniej pisały po nim dochodzi się do siebie o wiele dłużej, że lepiej mieć znieczulenie ogólne
po znieczuleniu ogólnym dochodzi sie do siebie dłużej i trudniej,przedewszystkim dłużej sie budzimyrygorystycznie nie można nic wczesniej jeść,często są silne bóle glowy i mdłości,miałam 2 cesarki,dwa znieczulenia od pasa w dol i tego samego dnia karmilam,wstawalam do lazienki itp,zreszta na 3 dobę byłam już sama z dziecmi w domu.Najwazniejsze to sie przemoc i jak najszybciej wstać,po dobie leżenia może być naprawde trudno,rana się goi i "układa " i zruszamy ja od nowa.