bobomama24
Mama Izy i Martynki
Ja sie zaczynam przejmowac i bac do porodu zostalo 101 dni
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czesc Dziewczynki!
A ja od rana mam problem z pojsciem do toalety, wysiedzialam juz tam chyba z 40 minuti nadal nic, do tego rozbolal mnie brzuszek, czas ostro zastosowac jakies srodki zaradcze...
Zycze Wam udanego dnia, pogoda rzeczywiscie piekna, ja sie wybieram do mamusi na urodzinki![]()
Polis nie słuchaj opowieści ja jak dwa tyg leżałam na patologi córką nasłuchałm się tyle tego że głowa mnie bolał i wyłam było nas kilka a ja jedyna pierworodk inne doświadczone conaimniej jedno dziecko a koleżanka tak rodziła i ja się bałma a w gruncie każda kobieta inaczej rodzi zależy też jaką bedziesz miała pomoc. nie ma się co martwić na zapas. Teraz już za późno i tak musisz urodzić,
To nie ja sie boje tylko mojemu mezowi cos po tych opowiesciach mina zrzedla :-) Ja juz dawno sobie powiedzialam ze jak trzeba to trzeba i tyle i w ogole sie tym nie stresuje