Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Do wygrywania aukcji czasem używam strony snajper.net jak mi bardzo na czymś zależy![]()
Też miałam taką sytuację. Ale ja zadzwoniłam na pocztę i następnego dnia listonosz mi przyniósł.Witam się środowo, w niezbyt dobrym humorze, ostatnio jakaś strasznie drażliwa jestem, wszystko mi przeszkadza i na nic nie mam siły, pewnie od tych nieprzespanych nocy, no ale nic na to nie poradzę. Rano musiałam lecieć na pocztę bo listonosz zostawił awizo w skrzynce, ale się zdenerwowałam, całe dnie siedzę w domu wiec mam 100% pewność, że mu się na górę nie chciało lecieć z przesyłką, jeszcze żeby to była duża ciężka paczka to bym rozumiała, ale to maleńka leciutka paczuszka! no i jak tu się nie zdenerwować.
Byłam dzisiaj w aptece zamówiłam olejek do masażu krocza, skoro wiem, że dzidzia wreszcie leży główkowo i jest szansa na to, że będę rodzic sn to w miarę możliwości chce uniknąć rozcinania, może się uda. Olejek być może na jutro będzie, jeżeli nie, będę musiała zamówić przez internet.
.dzięki tab - mam nadzieję , że to bezpieczne jest - bo tam trzeba hasło do konta allegro podac - rozumiem, że juz z tego korzystałaś i raczej nikt tego nie wykorzystuje...?