reklama
tygryskowa
Fanka BB :)
Ja tez znowu idę coś zjeść
Jak do niedawna mój apetyt był marny, to teraz tylko głodna chodzę
Jak do niedawna mój apetyt był marny, to teraz tylko głodna chodzę
Ewitka
Majowo-lutowa mama
Witam po dwutygodniowej przerwie. My już w domku po wakacjach. Chyba nie nadrobię tych 14 dni bo to 45 stron!!!
Samolot przeżyłam, nadal jestem w ciąży i mam mdłości!! Mam nadzieję, że dzidziuś żyje i jest zdrowy. A wakacje były super, choć upał wielki (temp średnio 35st) ale morze cieplutkie i czyściutkie, synek się wyszalał, ja odpoczęłam, żyć nie umierać!
Witam wszystkie nowe lutóweczki, bo pewnie takie się pojawiły.
Łał figa naprawdę bliźniaki?? Super!!!
Samolot przeżyłam, nadal jestem w ciąży i mam mdłości!! Mam nadzieję, że dzidziuś żyje i jest zdrowy. A wakacje były super, choć upał wielki (temp średnio 35st) ale morze cieplutkie i czyściutkie, synek się wyszalał, ja odpoczęłam, żyć nie umierać!
Witam wszystkie nowe lutóweczki, bo pewnie takie się pojawiły.
Łał figa naprawdę bliźniaki?? Super!!!
tygryskowa
Fanka BB :)
Ewitka, witaj po urlopie:-) Super, że wypoczęliście, odpoczynek ważny na początku ciąży:-) Ja urlop dopiero we wrześniu.
Wiem, że to dziwnie zabrzmi, ale wow, aż 3 moderatorki w jednym wątku oczekujących! No niestety już nie 3, ale i tak niesamowite 
A jeszcze dziś, na krótko, jutro i we wtorek do pracy i 6 tygodni urlopu! Ale się cieszę
Mam nadzieję, że moja fasolka nadal ma się dobrze. Muszę przyśpieszyć wizytę u gina i USG, bo 28go albo 29go wyjeżdżam do mamy z synkiem. A on właśnie wtedy chciał mnie widzieć. Tak ze 3 dni wcześniej byłoby dobrze.
Czy u was też takie upały? Jest 42 stopnie w słońcu... Aż nie chce się wychodzić... Już 47 stopni... szok
A jeszcze dziś, na krótko, jutro i we wtorek do pracy i 6 tygodni urlopu! Ale się cieszę
Mam nadzieję, że moja fasolka nadal ma się dobrze. Muszę przyśpieszyć wizytę u gina i USG, bo 28go albo 29go wyjeżdżam do mamy z synkiem. A on właśnie wtedy chciał mnie widzieć. Tak ze 3 dni wcześniej byłoby dobrze.
Czy u was też takie upały? Jest 42 stopnie w słońcu... Aż nie chce się wychodzić... Już 47 stopni... szok
Ostatnia edycja:
jezeli chodzi ci anulka o grupe prywatna zalozona zostala na wasza prosbe. a ze wzgledu ze bylam w szpitalu przekazalam ja p. cinkowej bo zagladala codziennie. no ale niestety bedzie zagladac rzadko (a pozniej ktos ma pretensje o brak dolaczenia) wiec wrocila do mnie. i moderator jest tylko jeden, chociaz fajnym rozwiazaniem byloby dwoch jednoczesnie w razie naglej dluzszej nieobecnosci jednego.
polis1010
Leniuszkowa mama
Hej dziewczynki u mnie 8 rano a za oknem juz 30 stopni
Przyszlam dzis do pracy i patrze a mi szef pacan pozmienial godziny to znaczy pozabieralmi zmiany i zabral sie na wakacje. A jeszcze w poniedzialek mowil ze mi wszystko pooddaje i zebym sie nie martwila bo on chce zeby dla mnie to byl bezstresowy czas i zebym przychodzila do pracy zadowolona
normalnie chyba mnie trafi na miejscu

Przyszlam dzis do pracy i patrze a mi szef pacan pozmienial godziny to znaczy pozabieralmi zmiany i zabral sie na wakacje. A jeszcze w poniedzialek mowil ze mi wszystko pooddaje i zebym sie nie martwila bo on chce zeby dla mnie to byl bezstresowy czas i zebym przychodzila do pracy zadowolona
normalnie chyba mnie trafi na miejscu
Czesc... :-)
Widzialam ze pisalyscie o salatce Gyros...mniammmm mam jeszcze zapas na 2 dni....
jezeli chodzi o przepis to mam kilka opcji ale z mezem najbardziej lubimy przepis mojej bratowej...
2 podwojne piesi z kuczaka (pokroic w kostke)
1-1,5 przyprawy Gyros... najlepsza ale rowniez najdrozsza Kamis...
2 cebule (pokrojone w piorka)
ketchup najlepiej Pudliszki
4 ogorki kiszone (pokrojone w kostke)
puszka kukurydzy
Sos Czosnkowy Winiary ( w słoiku).. oryginalnie jest majonez ale moja bratowa nie je i szczerze ja tez wole z sosem... nie jest takie mdle :-)
puszka groszku
pol kapusty kanińskiej
Pokojonego kurczaka pokopic oliwa, wsypac przyprawe Gyros(wedle uznania, ja daje 1 cala paczka) i zostawic w lodowce na chwilke. Przesmazyc na patelni, reszte ulozyc warstwowo..... Polecam przepyszna !!!!
Widzialam ze pisalyscie o salatce Gyros...mniammmm mam jeszcze zapas na 2 dni....
jezeli chodzi o przepis to mam kilka opcji ale z mezem najbardziej lubimy przepis mojej bratowej... 2 podwojne piesi z kuczaka (pokroic w kostke)
1-1,5 przyprawy Gyros... najlepsza ale rowniez najdrozsza Kamis...
2 cebule (pokrojone w piorka)
ketchup najlepiej Pudliszki
4 ogorki kiszone (pokrojone w kostke)
puszka kukurydzy
Sos Czosnkowy Winiary ( w słoiku).. oryginalnie jest majonez ale moja bratowa nie je i szczerze ja tez wole z sosem... nie jest takie mdle :-)
puszka groszku
pol kapusty kanińskiej
Pokojonego kurczaka pokopic oliwa, wsypac przyprawe Gyros(wedle uznania, ja daje 1 cala paczka) i zostawic w lodowce na chwilke. Przesmazyc na patelni, reszte ulozyc warstwowo..... Polecam przepyszna !!!!
reklama
H
Harsharani
Gość
Hej dziewczynki u mnie 8 rano a za oknem juz 30 stopni
Przyszlam dzis do pracy i patrze a mi szef pacan pozmienial godziny to znaczy pozabieralmi zmiany i zabral sie na wakacje. A jeszcze w poniedzialek mowil ze mi wszystko pooddaje i zebym sie nie martwila bo on chce zeby dla mnie to byl bezstresowy czas i zebym przychodzila do pracy zadowolonanormalnie chyba mnie trafi na miejscu
![]()
Pajac. Tacy ludzie mnie denerwuja najbardziej. Mowia jedno, robia drugie.
A ja mam w końcu mdłości i sie z nich bardzo, BARDZO ciesze.
Zaraz napiszecie, ze jeszcze bede zalowac, ale dla mnie to dobry znak.
A najsmieszniejsze w tym jest to, ze sprawdzilam w dzienniku z poprzedniej ciazy kiedy zaczely mi sie mdlosci i wychodzi na to, ze w tym samym dniu ciazy
Podziel się: