reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
U nas te skoki się nie zgadzają. Zresztą jakoś sceptycznie do tego wykresu podchodzę.Choć jak nocki się nie unormują, to może zacznę wierzyć.

Ja to lubię taką pogodę :) mój dzieć też zdecydowanie preferuje chłodek, nawet deszcz niż upały :)

U nas skoki się też nie zgadzają, bo u nas był skok właściwie przez cały drugi miesiąc życia i kawałek trzeciego... chyba, że nam się coś miejscami pozamieniało i ten długi już za nami :)

Ostatnia edycja:
ja też wolę jak jest chłodniej niż upał, ale bardziej mi chodziło o ten wiatr z każdej strony.. bo mi wiało w gondolę więc się musieliśmy do domku schować ;-/ upałów natomiast nie lubię, bo Filipek wtedy bardziej marudny jest..

witamy wieczornie
u nas chyba skok 12 tygodnia sie zaczyna bo mala drze sie glosniej niz wczesniej nie je i nie spi za dobrze normalnie dopiero teraz zauwazam skoki aprzy starszej jakos nam ucieklo to

Ostatnia edycja:
A My nie lubimy tylko deszczu... Niezależnie jednak od pogody wychodzimy na dłuugie spacerki i to często 2 razy dziennie :) Ogólnie to chyba już pisałam że przesiedliśmy się do spacerówki więc mały teraz chętniej na spacery chce i co najlepsze to cieszy sie nimi :) Jak tylko wsadzam Go do wózka to od razu uśmeich na twarzy i nawet jak pada deszcz to nie przeszkadza mu folia :) - w gondolce jak tylko budka była przysłonięta to zaraz był płacz. Teraz maluch na spacerze raczej nie usypia tylko ogląda wszystko dookoła... Ostatnio zaczoł zwracać nawet uwagę na duże psy - patrzy na nie ze zdziwieniem. Później wracamy do domku (czasem nawet po 3 godzinach) i mały dopiero idzie w kime :) a ja wtedy mam czasu a czasu... bo po takim spacerku to minimum 2 godzinki śpi :)

Oczywiście oparcie w spacerówce rozłożone jest na płasko więc mały sobie po prostu leży, no czasami lekko mu uniose na kilkanaście minut - wtedy ma pozycje podobną do tej w leączku. :)

reklama
Witam sie dziewczynki po bardzo długiej przerwie ale niestety ok 3 tyg temu padł nam komp poprostu pewnego dnia nie odpalił noi niestety jak narazie nie udało sie go reanimowac i zostalismy zmuszeni zakupic nowy ehhh i kasa poszła:wściekła/y:

Ja do pracy wracam dopiero 04 stycznia ale jak juz pomysle o powrocie to płakac mi sie chce bo nie lubie tej pracy:-(

My równiez mamy mały problem z usypianiem Nikusia bo albo tylko na rekach uśnie albo we wózku:zawstydzona/y:w dzien nie spi w łozeczku bo mam je na górze i wole go miec jednak koło siebie a poza tym on w dzien ma drzemki ok 30 min wiec zaraz wstaje. Ale o 19 jak juz zasnie to odkładam go odrazu do łozeczka i śpi w nim juz do rana wiec nie jest chyba az tak źle:-)

Do góry