Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Po pierwsze co to znaczy, że chcesz iść na zwolnienie? O tym decyduje lekarz a nie Ty. Po drugie chorobowe będzie liczone od momenty zmiany etatu. Macierzyński tak samo.
No widzisz a mój lekarz powiedział, że mam sama zdecydować kiedy iść na zwolnienie.Po pierwsze co to znaczy, że chcesz iść na zwolnienie? O tym decyduje lekarz a nie Ty. Po drugie chorobowe będzie liczone od momenty zmiany etatu. Macierzyński tak samo.
Cześć,
Od września do lutego byłam zatrudniona na umowe o pracę na cały etat. (Wcześniej pół etatu) W połowie marca, jak zaczęła się pandemia zmieniono mi umowę na pół etatu. W czerwcu chcę iść na zwolnienie lekarskie, jak wyliczą mi zasiłek ? I później macierzyński?
Po pierwsze co to znaczy, że chcesz iść na zwolnienie? O tym decyduje lekarz a nie Ty. Po drugie chorobowe będzie liczone od momenty zmiany etatu. Macierzyński tak samo.Cześć,
Od września do lutego byłam zatrudniona na umowe o pracę na cały etat. (Wcześniej pół etatu) W połowie marca, jak zaczęła się pandemia zmieniono mi umowę na pół etatu. W czerwcu chcę iść na zwolnienie lekarskie, jak wyliczą mi zasiłek ? I później macierzyński?
Z tego co ja czytałam to chorobowe tak jak mówisz, ale macierzyński będzie wypłacany z 1/2etatu. Ale ja tak tylko słyszałam nie pracuje w kadrach.Wynagrodzenie chorobowe to średnia z ostatnich 12 miesięcy. Obecnie jestem na zwolnieniu i otrzymuje właśnie średnią. Natomiast macierzyński z tego, co czytałam również obliczany jest w ten sposób, z tym, że trzeba wybrać, czy najpierw przez 20 tygodni otrzymuje się 100%, czy 80%, w zależności od tego ile chce się dostać rodzicielskiego.
Po pierwsze co to znaczy, że chcesz iść na zwolnienie? O tym decyduje lekarz a nie Ty. Po drugie chorobowe będzie liczone od momenty zmiany etatu. Macierzyński tak samo.
No widzisz a mój lekarz powiedział, że mam sama zdecydować kiedy iść na zwolnienie.Po pierwsze co to znaczy, że chcesz iść na zwolnienie? O tym decyduje lekarz a nie Ty. Po drugie chorobowe będzie liczone od momenty zmiany etatu. Macierzyński tak samo.