Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Wypisują na max miesiac na dłużej nie mogą
Dziewczyny, czy ktoras otrzymala z Was zwolnienie lekarskie n a dluzej niz 30 dni?
Czy orientujecie sie, czy istnieje jakis przepis prawa okreslajacy, na jak dlugo moze zostac wypisane jednoratzowe zwolnienie?
Mi powiedzieli że nie moga na dłużej.
Może poszukaj gdzies w necie
Tylko pamiętaj by w Zusie podać adres pobytuSzukalam, szukalam i nic.
Bede musiala w czwartek porozmawiac z moja ginekolog na ten temat dokladnie, bo planuje wyjechac w syczniu za granice - w sumie juz na koniec grudnia - i mam nadzieje, ze ewentualnie tylko 1 raz bede musiala zjechac po przedluzenie zwolnienia, bo podroze w te i spowrotem samoloten pod koniec ciazy moga byc ryzykowne...
To będziesz potem prowadzić ciążę za granicą? W takiej sytuacji (jeśli chcesz uniknąć przylatywania do Polski) powinnaś raczej się zainteresować tematem L4 za granicą i co dokładnie trzeba zrobić, żeby ZUS takie zwolnienie honorował.Szukalam, szukalam i nic.
Bede musiala w czwartek porozmawiac z moja ginekolog na ten temat dokladnie, bo planuje wyjechac w syczniu za granice - w sumie juz na koniec grudnia - i mam nadzieje, ze ewentualnie tylko 1 raz bede musiala zjechac po przedluzenie zwolnienia, bo podroze w te i spowrotem samoloten pod koniec ciazy moga byc ryzykowne...
mogą wypisać l4 na dłużej. ja miałam wizytę 13.09 a zwolnienie do 19.10. jestem z kwietniowek, tak sobie czytam po innych forach hehe![]()