Ale ty z mojego kasę wyciągasz. To już jest ok?
Wskaż moment kiedy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest taka sprawa. Trudna. Jedna z naszych babyboomowych moderatorek dowiedziała się, że ma nowotwór. Stało się to kompletnie nieoczekiwanie, a szok spotęgowała informacja, że nowotwór jest złośliwy i niestety są przerzuty. Rozpoczęła się walka. Jeśli możesz wesprzeć Iwonę, bo wiesz jak ważne, żeby maluszki miały mamę - nie czekaj. Jeśli masz do niej pytania, wiesz, gdzie jej szukać. Przeczytaj i zadziałaj
Ale ty z mojego kasę wyciągasz. To już jest ok?
Psychiatryczne wskazania. Nagły stres kod F43a jak nie jestem w ciąży ale chciałabym odpocząć od pracy to mogę iść na l4? Na co proponujesz wziąć, podpowiesz coś ?
A niby skąd się biorą pieniądze na Twoim koncie jak jesteś na L4? Aż taki poziom inteligencji prezentujesz?Wskaż moment kiedy![]()
z niebaA niby skąd się biorą pieniądze na Twoim koncie jak jesteś na L4? Aż taki poziom inteligencji prezentujesz?![]()
A niby skąd się biorą pieniądze na Twoim koncie jak jesteś na L4? Aż taki poziom inteligencji prezentujesz?![]()
Jeśli tak to ujawnijcie się. Politycy są osobami publicznymy. Zobaczymy jaki macie program polityczny i jak działacie na rzecz naprawy tego "chorego " systemuA skąd wiesz, że nie jesteśmy zapisane?
Dokładnie. Wszystkie zabiegane, zalatane, szlachetnie pracujące do ostatniego dnia ciąży, odpisujące na mejle między jednym skurczem a drugim w trakcie porodu, wychowujące dzieci, a aktywne na każdym możliwym wątku i wciskające swoje złote rady każdej napotkanej osobie w internetach.Nie do uwierzenia co Tu się dzieje, rozumiem, ze wszystkie walczące przeciw l4 nie pobierają 500 + itp.? Wszystkich wrzucacie do jednego worka, jakie to żałosnewyzywacie wszystkie, które maja inne zdanie od debili i nierobów, same sobie wystawiacie świadectwo. Gratulacje!! Bo jak czytam Wasze posty to mi się kojarzy polityka krajowa i wiadoma partia
każdego kto ma inne zdanie zaszczuć, zwyzywać, zmieszać z błotem
Setnie się ubawiłam. Panny opisują jak to ciężko pracuja i wychowują gromadę x dzieci a natrzaskane po 10.000 postów i udzielanie się na prawie każdym wątku albo czytanie z przyczajki
Zazdroszczę takiej pracy. Acha i żeby była jasność - KRÓLOWE FORUM - ja poszłam na l4 w 8 miesiącu ciąży. Ale dostaje szału jak widzę ze kobieta kobiecie skacze do gardła na takim forum jak to
ciekawe czy w realu tez jesteście takie cwane I mocne w gębie
Bez odbioru.
ja bym poprosiła l4 od momentu starańto może od razu po owulacji powinno się iść na l4? W końcu to ostatni czas żeby wypocząć i się wyspać zanim dzidzia przyjdzie na świat. A gdybanie że może źle się poczuć to już absurd. Każdej zmęczonej i zmuszonej koniecznością wzięcia l4 życzę pięknych kontroli z ZUSu
![]()