Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ida można jak najbaedziej - mi gin przypisał profilaktycznie i kazał stosować 2 razy w tygodniu. to sa czopki dopochwowe, wiec normalnie apilkujesz do pochwy i gotowe. Tylko nie zdziw się bo następnego dnia mozesz mieć "upławy" - to rozpuszcza sie "opakowanie"
Nie pamietam, w ktorym to bylo watku, ale ktos pytal o irygacje z tantum rosa. Ja mam stosowac , ale tylko do prezmywania, bez irygacji....
a lactovaginal.... popieram przedmowczynie :-)
Kira to ja pytałam o te irygacje i teraz jak sobie tak mysle to wydaje mi sie że gin mowił mi o przemywaniu tantum rosa
a mi w aptece facet (magister farmacji) powiedzial że musze dokupic irygator bo bez tego sie nie da no i ja głupie ciele kupiłam
zrobiła z 2 razy irygacje w lipcu potem wyczytalam gdzies że nie mozna teraz w piatek zapytam gin co i jakz tymi irygacjami ale na ostatnim
usg dzidzia była zdrowiutka wiec jej chyba tym diabelstwem nei zaszkodziłam
Ach ja tez wolę się upewnic bo jakaś laska na forum gazety wyborczej napisała że od tego można poronić
ale u mnie już 20 tydz ciąży wiec wszystko ok !! Nie wiem czy wierzyc w to wszystko co ludzie wypisują tylko można
sie strachu najeść zapytam gin i bede spokojna!