reklama

Ładna mama :)

reklama
ja to bym chciała żeby mi się rozmiar stopy powiększył, bo obecnie nienawidzę kupować butów. Mój rozmiar waha się pomiędzy 34 a 35 a niestety nie ma takich małych butów i czasami muszę na dziecinnym buty kupować. Sportowe jeszcze da radę ale co się dzieje jak jakieś półbutki eleganckie trzeba zdobyć :crazy:

A mnie też się chyba rozmiar stopy zaczyna się powiększać,bo buty ciasne zaczynają się robić :dry:.Słyszałam że to jak najbardziej normalne:-)

Ja mam też małą stopę rozmiar 35. Czuje,ze stopki lekko puchną,ale czy sie wydłużyły nie wiem,bo zawsze mam luźno w bucie. Jak troszke urośnie to i tak się zmieszczę. Jakby mi tak zostalo 36 to bym sie bardzo cieszyla,bo problem z butami by sie skonczyl.

Dziewczyny, Wy tu takie laski, jakby ktoras z Was byla zainteresowana, mam do odsprzedania spodnie i kiecke ciazowe, ktore kupilam na ebay jako nowe i w obydwie rzeczy sie nie mieszcze :-(
Wystawilam na aukcji, ale ze ofert jeszcze nie ma, moglabym je zakonczyc.

Spodnie 7/8 H&M, roz. M, czyli tak 38. Bardzo ladne, nawet na wazne okazje i na teraz i wiosne.

i kiecka Afeil, roz. L, odcinana pod biustem, ale bardzo ciasna u gory i z moimi miseczkami G sie nawet nie zapinam na zamek. Typowo ciazowa, dosc obcisla, ale z miejscem na brzuszek, wiec wyglada sie w niej bardzo sexy ;-) Nie rozciagliwa, z rozcieciami na boku.

mam jeszcze spodniczke bezowa w roz. 40, ale raczej nie oferuje, bo nawet ja sie w niej topie :-) Kupilam sobie potem taka sama mniejsza.

A ja sobie dzis kupilam "M jak mama" i preczytalam o tancu brzucha dla ciezarnych :-)
Tutaj są zajęcia:
Lublin - www.djamila.pl
Poznań - www.dbamyomamy.poznan.pl
Warszawa - herbaciarnia Herba Thea, ul. Bruna 20 tel.506 560 860
Wroclaw - Alicja Strzelecka tel. 502 590 402

Tricolor, skoro nam wyszukałaś adresy i telefony, to nie mogłaś nas od razu zapisać? :-p:-p:-p

Ale swoją drogą to super pomysł, tylko czy to jest naprawdę taniec brzucha? Czy raczej taniec brzuchem? :-D Bo coś mi się zdaje, że mięśnie, które są do tańca brzucha niezbędne, u mnie:
a) zniknęły
b) przemieściły się nie wiadomo dokąd (na plecy?)
c) zamieniły się w tkankę tłuszczową*

------------------------------
* - zaznaczyć właściwe

hehehehe ja proponuje wziasc moja małgosie na słuzbe na tydzien gwarantuje porozciagane miesnie rąk nóg i brzucha od noszenia na rękach,siadania do zabawy klockami i od skakania w nocy po tobie za kubeczek mleka :D i po co mi fitness albo taniec brzucha :)

reklama
Tricolor, juz lada moment i tego brzucha miec nie bedziesz :-p:-D
Tylko tygodnie na palcach odliczac do czerwca ;-)

tu mi to na taniec rak bardziej wyglada :-D:-D:-D

"Taniec brzucha może też pomóc w trakcie samego porodu. Różnego rodzaju kołysania ciałem łagodzą ból porodowy, a takie ruchy jak np. krążenie biodrami pomagają dziecku wyjść kanałem rodnym."

o kurcze, jak im zaczniesz wywijac taniec brzucha na lozku, to Ciebie wypuscic ze szpitala potem nie beda chcieli, hehehe

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry