reklama

Laktacja, karmienie itp

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
na razie nie musiałam jeszcze ściagac pokarmu, idzie lekko, najważniejsze ze Antos nie przezywa rozstania z cycusiem, czasami jak sie do mnie przytula to szuka cycka i rozdziawia buzię ale nie płakał ani razu:tak:

reklama
A ja chyba pociągnę do końca kwietnia. Potem na majówke wyjeżdżamy sami z mężem i to będzie dobry czas na odstawienie. Bo Julek nie będzie mnie widział, a ja jakoś nie widzę tego ściągania przez tydzień, by laktację utrzymać. A chyba po tygodniu to już trudno będzie od nowa zacząć?

maarta super ze odstawienie idzie gladko
magdalena ja tez mysle powoli o odstawieniu od piersi i mysle ze jezeli tego chcesz to taki wyjazd to dobry moment ...

i u nas kolejna zmiana; z 2 zapodan piersi (rano i wieczorem) zostalo juz tylko poranne - wieczorne odpadlo bez zadnego problemu a ranne zostalo dla wygody ...

U nas od ok 3 tygodni był cycek tylko rano, a od 3 dni Julek go w ogóle zbojkotował. Planowałam koniec na "majówkę", bo wyjeżdżamy bez niego, ale chyba sam do tego wcześniej dorósł. Ja też znoszę to ok :) Takie mam teraz fajne piersi :-D

idziu to ładnie jak Kamilka sama zrezygnowała z cycusia na noc.
Magdalena25 dużego masz już synka jak sam postanowić już nie ssać cycusia.

reklama
cholewcia pisze tego maila drugi raz bo wczesniej mi przestal dzialac net jak wysylalam brrrr:baffled: :baffled: :baffled:
Ja juz tez myslalm ze Maja sie zegna z cycusiem bo juz jadla raz dziennie.
A tu niespodzianka bo od 2 dni Maja niechce nic prawie jesc wychodza jej 3 czworki naraz :-( Wczoraj np miala strajk glodowy przez caly dzien zjadla rano i wieczorem kaszki, 4 lyzeczki obiadu i banana. Wiec dawalam jej z 4 razy cycka coby miala w tym brzuszku troche amciu. Dzis juz bylo troszke lepiej bo zjadla chociaz caly obiadzik ze sloiczka i deserek caly. Mam nadzieje ze bedzie jutro troche lepiej. A dzis skubana domagala sie cycka w piaskownicy jak sie bawilaz kolezankami :tak: :tak: :tak:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry