Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
wiec chyba na poczatek powinnas zrezygnowąc z karmienia po pracy, sprobuj zając Jagódke czyms innym albo od razu przygotuj mleczko w butelce i jej podaj zamiast cycusia:-)
Też mi tak, na logikę, wychodzi. Ja myślałam o "normalnym" obiedzie wtedy, bo tez my wtedy jemy obiad. Tyle, że ona tylko te obiady słoiczkowe chce jeść. Zbankrutuję!!!
Idzia
Joaska my tez wspólnie z Antosiem jemy, z tym ze Antek to sam do naszych talerzy zaglada :-) spróbuj podawac jej wszystko oddzielnie, na poczatek samo miesko albo ziemniaczka:-) Antos nie chce jesc juz papek woli wszystko oddzielnie:-)
No tak, tylko te "aż" 2 zęby mi trochę przeszkadzają. Jednak, mimo nauki, prób i codziennego doskonalenia, aparat gryzący u Jagody w pełni sprawny nie jest. Czyli - nie jest w stanie porządnie pogryźć i nawet kartoflem się potrafi udławić. Ale sie nie poddajemy. Nawet nie wiecie, jak ja czekam na te zęby!