Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Od niedzieli wyeliminowałam jedno karmienie (zostały jeszcze 2), wracam z pracy i wszyscy jemy obiad Pierś Jagoda dostaje dopiero ok 17 Muszę powiedzieć, że jak na razie nie ma problemów - ani z Jagodą ani z moimi piersiami. Oby tak dalej
zagladam tu zeby oficjalnie oglosic zamkniecie mleczarni
od 5 dni nie karmie malej i chyba juz tak zostanie ... mleczko jeszcze leci ale pewnie niedlugo przestanie
Kamilka jeszcze pewnie byla by chetna na cycucha ale jakos jak michal zaczal chodzic do szkoly to brakuje mi czasu na poranne karmienie albo mala za pozno wstala i tak oto samo sie jakos rozwiazalo - ale mala nie protestuje ...
Gratulacje i ja też podziwiam wytrwałość i cierpliwość i pokarm w piersiach też bo mi poszedł w sumie sam.A i tak miałąm nastawienie,że najdłużej to do 8 mieś będę karmić.