reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Laktacja

reklama
Mój maly też często che wisieć na cycu, choć sobie przysypia i nie czuję, aby jeszcze jadł. Wtedy podaję mu smoczek ;)Chciałam wychować bez smoka, ale tak jest o wiele gorzej, a mały często potrzebuje tylko się uspokoić.
Wieczorami i rano domaga się karmienia praktycznie co godzinę, już nie wiem, czy cyce mam puste wtedy czy co, ale w każdym razie nie dokarmiam go i za wszelką cenę chcę tego uniknąć. Rano piję sobie herbatkę Hipp i ogólnie staram się sporo pić.

zuzaczku ja tez tak piję straaaaaaaasznie dużo, ale Majcia do cyca czasem chce co 15-20min !!! i wysysa ze mnie wszystko, w nocy tylko przesypia te 3-4 godziny, ale w dzień czasami jest ciężko, poje sobie i za 20min znowy i tak czasami przez 6 godzin!!! no ale mówią karmic na rządanie to karmię ;D smoka nie chce wypluwa go tylko cyc ja uspokaja to co jej będę żałować

gaga I Bogucha tak miał i Witek ma tak samo ;D. Nie przejmuj sie, zawsze cos tam z cyca wyplynie. Ja tez czasem w dzień karmie co 15-20 minut ( i puste cyce mam) a w nocy mleczrrnia mi rośnie monstrualnie ;D

ja właśnie zauważyłam że Roksi czasem je 3 godziny bez przerwy, tzn. nie mogę jej odłożyć bo nie chce oddać cycorka i się wybudza, i po takich kilku godzinach to wiem ze cycorki są puste, ale czasami jak teraz je 10 min. i zasypia więc ja lece do laktatora a tam pusto!!! Mała oszukanica owinęła mnie sobie wokół palca a ja nic nie mogę na to poradzić :D

dziewczyny ten bobofen to wy pijecie czy dajecie maluchom z butli??? i jak często ??? bo ja myśle że rano koperek łuknąc a wieczorem bobofen, tylko nie wiem czy bobofenu małej z butli nie podać

hihi gaga... ja nie mam takich dylematów. Wszystko musze pić sama, bo Witek butelke oprotestował i nawet jak mu chcielismy troche wody dac (żeby zółtaczka szybciej przeszła) to tylko popatrzył na nas wrednym okiem ;)

reklama
Gaga ja piję Bobofen, bo w aptece mi powiedziały, że małemu mogę dać jak skończy miesiąc. Robię napar z dwóch torebek

Do góry