reklama

Laktacja...

eli88- ja małemu robię herbatkę koperkową. I z tym to tak różnie- raz wypija 20 ml a raz wyciągnie i 60 ml. Nieraz wypycha smoka a nieraz jak się przyśsie to nie chce wypuścić.:tak:

reklama
Ja nie daję nic poza cycem i wieczorna butelką...boje sie herbatki koperkowej bo jak ja ja piłam to mala miala takie bóle brzuszka ze ciężko było wytrzymać.
Chyba jeszcze z tym poczekam...

u nas pita przeze mnie herbatka koperkowa tez dawała złe efekty, wiec mój Bartuś ma tylko cyculka:)
raz dostał herbatki 20ml
od grudnia, czyli jak skończy 3 mies zaczynam chyba jednak marchewkowy soczek choć po łyżeczce i zaczynamy smakować:)

od grudnia, czyli jak skończy 3 mies zaczynam chyba jednak marchewkowy soczek choć po łyżeczce i zaczynamy smakować:)

juz sie nie moge doczekac:tak::-)czasem jak cos jem a Adi tak patrzy mam ochote juz mu cos dac do dziubka zeby posmakowal:laugh2:ale niestety nie czas:no:jeszcze troszke:tak:;-)

ja od dzis przestaje dawac herbatke hippa na lepsze trawienie bo Adi ma bole brzuszka:wściekła/y:sama przegotowana woda:tak:;-)

Ja tez nie moge sie juz doczekac tych pierwszych karmień czyms innym niz cycem...czekam na te minki zdiwienia i na ten brudny pyszczek :)
juz niedlugo niedługo :-D:-D:-D

A ja dziś przeżyłam stresa. Olo zwykle pije w dzień co 1,5 - 2 godziny. Zdarza się że przerwa trwa do 3 godzin ale potem to aż się rwie do cyca a dziś nie pił ponad 4 godziny a każda moja próba przystawienia go do cyca konczyła się takim płaczem że szok! W końcu odciągnęłam trochę mleka do butelki i jak to wypił (na szczęście zaczął pić z tej butli) to potem jeszcze go dopoiłam z drugiego cyca. Ale byłam bardzo przestraszona, bo nie wiedziałam co mu jest. Na szczęście jak na razie od tamtej pory pije znów normalnie.:confused2:

Ewusek a moze po prostu nie był głodny?? W końcu czasy miedzy karmieniami powinny sie nieco wydłuzać??? Julka w dzien jak potrafi juz nie jeść nawet ok 4, 5 godzin...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry