• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Laktacja...

Ewusek, i jak tam??? Przegłodzilaś szkraba??
Mam nadzieję ze sie nie stresujesz już...nasze dieciaki nie pozwolą sobie na głód he he he

reklama
Ewusek u nas jest podobnie, tzn. Kubuś wymyślił sobie ,że dwa razy dziennie będzie pił mleczko z butelki, nie weźmie cyca chociaż wyje z głodu i mama kapituluje i robi mleczko a mały wypija całą butelkę. Takie cwaniaczki te nasze maluchy

mój to już całkiem znienawidził cycka:sorry: tylko jak śpi twardo to czasami nie czuje różnicy hehe a dla mnie to nawet lepiej bo jakoś nie należe do tych co lubią piersią karmic;-)

Wstyd sie przyznac,ale ja tez:zawstydzona/y:....ale mimo wszystko nie potrafie przestac karmic piersia:eek:, butelke wypija raz w dzien, raz na noc... Mialam przestac podawac butle,bo juz mi sie piersi pogoily elegancko,ale chyba jestem za wygodna.. bo jak widze jak Kinia spi po butli od 23-24 gdzies do 6-7 rano... no to trudno mi zrezygnowac :zawstydzona/y::-p

Ja sie jeszcze mega ciesze że dałam radę! Moja córa leciała na herbatce i potem mleczku, była butelkowa, miałam wielkie wyrzuty, ze nie dałysmy radę, teraz dowartosciowuję się, że dałam radę, już prawie 3 mies i sam cycuś, jak mu będzie za mało dołożymy kaszke i zaczniemy z zupkami i soczkami.
Może i fajnie by było przespać całą noc, ale z drugiej strony te 2 pobudki w nocy to już nic strasznego:)

Mi karmienie piersia sprwia ogromna przyjemność. Nie wiedziałam ze to taka frajda...kocham ogladac te małą istotkę, szczególnie jak w nocy jest taka głodna i tak smiesznie szuka cyca a potem ssie i wydaje takie smieszne kocie dźwieki :)
No ale miłośc milościa z wieczornej butli nie zrezygnuje ;)) he he he

Mi karmienie piersia sprwia ogromna przyjemność. Nie wiedziałam ze to taka frajda...kocham ogladac te małą istotkę, szczególnie jak w nocy jest taka głodna i tak smiesznie szuka cyca a potem ssie i wydaje takie smieszne kocie dźwieki :)
No ale miłośc milościa z wieczornej butli nie zrezygnuje ;)) he he he

u nas z tym karmieniem bywalo roznie:sorry:na poczatku (oczywiscie mowie o starszaku:tak:)cierpienie, bol, placz okropnosc!!!:sorry:potem wspaniale uczucie tak jak pisze Makta -takie cudowne bylo, ze az prawie do 2 r zycia tylko cyc bez butli:laugh2::laugh2::tak:teraz od poczatku bylo super, ale postanowilam 2 m cyc i koniec:tak:i jest tez super:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
mnie też ogromnej radosci nie sprawia...karmię tylko ze względu na dobro dziecka i już kombinuję jak długo jeszcze.
Do tego nie chudnę wogóle już a na dietę przejść nie mogę i czekam czekam no ale z drugiej strony te kilka miesięcy to nie tak długo i pewnie będę zwlekać z odstawieniem:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry