• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Laktacja...

reklama
u mnie z 75 B urosły w pierwszej ciaży do 75-80D, zmalały do dużego C, rozstepy pozostały, obecnie jest 80E :( i wcale sie nie cieszę!, bluzki ok, to zawsze w biuście ciasno......i biustonosz kupić cieżko.......

zmienią kształt na bardziej wiszące:-D,mojej siostry córka pyta ją "mamusiu a dlaczego ty masz te cycusie takie długie?"

hihihihi to sie usmiałam z rana :-) ale powie Wam że piersi to sprawa tak indywidualna jak rozstepy czasem ktos ma a przytyje mało czasem tyje sie po 30 kg i sladów nie ma tak samo z piersiami to zalezy od skóry picia wody odzywiania masazy i wielu innych czynników więc komu bedzie dana tak sie stanie mówiąc wprost

Eli chyba wygrywa na najwieksze piersi gratuluję :rofl2: tez bym tak chciała na chwile mieć miałam pełne B teraz mam pełne C choc jeden stanik kupiłam D ale mały taki mi sie wydawał na te D

U mnie urosły z 75C na 75F-G. Na razie jestem zachwycona, bo się tak ładnie wypełniły, ale boję się jak będą wyglądały jak skończę karmić. Pewnie będą wisieć do pasa:-)

reklama
:) Eli tylko nie sprzedaj za dużo:-):-):-)..ja też się mogę podzielić bo mnie duży biust denerwuje wybitnie zwłaszcza że zawsze miałam mały a teraz mi sie telepie po d bluzką:-D...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry