Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
benita_29 pisze:A ja mam tak ze o roznej porze dnia produkuje rozna ilosc mleka.Najwiecej mam przed poludniem-raz odciagalam aby zobaczyc ile Majka potrafi zjesc no i odciagnelam 75 ml.Ale popoludniu juz odciagam o wiele mniej i Majce nie wystarczy.Musze raz dziennie dawac jej okolo 40 ml mieszanki,a potem jak jej nie wystarczy z piersi to dokarmiam odciagnietym mlekiem.W ksiazce ,ktora wzielam z poradni laktacyjnej przeczytalam ze tak sie czasami zdarza w 3 i w 6 tygodniu ze kobieta przezywa tak zwanego kryzysu laktacyjnego-wtedy dziecko nagle zaczyna potrzebowac wiecej mleka a organizm matki nie jest w stanie tak szybko sie przestawic na te zwiekszone potrzeby.Moze ja wlasnie taki kryzys przezywam..![]()
.A tak zle sie czuje kiedy daje Majce sztuczne mleko,bo zawsze marzylam ze bede karmic piersia i tylko piersia.Czy ktoras z Was miala podobna sytuacje i jezeli juz to jak sobie poradzila albo radzi??