reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Laktacja

Anian: a jaki masz, bo ja mam na fiszbinie i jest ok. a te bez fiszbin mi spłaszczają - takie worki mam przyklejone do klatki piersiowej

reklama
kaśka76 pisze:
Anian: a jaki masz, bo ja mam na fiszbinie i jest ok. a te bez fiszbin mi spłaszczają - takie worki mam przyklejone do klatki piersiowej

fakt, zakupiony w sklepie (z fiszbinami) jest super, na allegro (bez fiszbin) do d... :laugh:

ja kupiłam sobie stanik z canpola - porażka
drugi w h&m - durnota ze mnie, bo nakarmiłam Agatę w samochodzie i poszłam stanik kupować! oczywiście w domu okazało się że stanik jest maławy jak piersi sa pełne pokarmu ;D
w h&m są tylko staniki do D, więc... muszę jechać do hurtowni bieliźnianej
kupiłam sobie 2 staniki zwykłe, z nieodpinanymi miseczkami, ale sa koszmarnie niewygodne do karmienia :(

Jak na razie dorobiłam się dwóch ;D Jeden Naturany bez fiszbin, ale akurat ten model nie spłaszcza mi biustu, a drugi z fiszbinami. Oba kupiłam w sklepie, ale myślę, że kolejny Naturany zamówię już sobie na Allegro, bo jest ciut taniej, a już znam ich fason.

Ten co mam na fiszbinach jest właśnie Alles :) Tylko, że ja mam czarny i powie, że jest bardzo wygodny, a do karmienia nawet wygodniejszy niż inne, bo nieco inaczej wygląda po odpięciu. A zapłaciłam za niego w sklepie 10 zł więcej niż na allegro, więc nawet nie tragedia :)

reklama
Do góry