catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Ja za swoją Naturanę (białą w kwiatuszki) dałam jakoś koło 35-40 zł, więc u mnie jest tańsza 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wlasnie dzis przeczytalam - ulewanie przechodzi w wieku 4-6 misiecy...dopiero... :fioolka81 pisze:ja z innej beczki , bylam dzisiaj u lekarza na szczepieniu no i Alex dobrze przybiera na wadze wiec juz sie nie martwie tym ze nie mam pokramu - polozna powiedziala mi zebym miedzy karmieniami duzo pila i cos przekasila, a i mam karmic z obu piersi jak i rowniez moge podawac przegotowana wode jezeli Alex zje za duzo albo za czesto.
Jej sie nadal ulewa czasem to nie wiem czy wszystkiego nie uleje, nawet podczas gugania potrafi jej cos ulac.
Jak dlugo jeszcze moze potrwac takie ulewanie??