reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Laktacja

Sylwia: ja jestem fanką ciuszków z pinokia. gatunkowo ekstra bawełna i można prać w 60stopniach. kuzynka wynalazła mi jeszcze w sklepiku różne komplety.

reklama
osinka pisze:
dziewczyny, Wasze mleczko też zostawia plamy?? kurcze, wczoraj kapnęło mi sporo z piersi na szare spodnie (podniosłam Agatę do odbicia, a ona przycisnęła mi nóżką pierś), dziś je prasuję (po praniu oczywiście), a plamy pozostały!!! wyglądają jak tłuste, teraz je namoczyłam, muszę jeszcze raz wyprać...

Może spróbuj przed koljenym praniem zaprać szarym mydłem albo płynem do mycia naczyń? ::)

ostatnio się wkurzyłam jakieś 1,5 tyg temu i stwierdziłam zenie mam siły już odciągać zaczęłąm zmuszać Kamila do cyca. teraz wydaje mi sie że mam więcej pokarmu bo co 2 godziny cycki twarde ale co z tego jak młody zdziwiać znów zaczął - usypia przy cycku.

a ja wkladki nosze 24 na 24 :mad:
mam ich serdecznie dosc

osinka nie mialam takich tlustych plam tylko takie biale i schodzily od razu

ja wkładki noszę non stop :p - ostatnio miałam potop przy oglądaniu dziecięcych ciuszków w sklepie!! - help! - nie znam dnia ani godziny :laugh:

dziś mały we weszystkich nocnych karmieniach wyjadał wszystko z obu piersi ::) !! głodomór mały - a zawsze karmiłam go na zmianę - zaczynam sie obawiać czy będę miec wystarczająco dużo pokarmu :(

ja wkładek nie noszę - raz mi się zdarzyło, że mnie zalało

Osinka - u mnie też tłuste plamy - jak uda ci się czymś je zlikwidować to daj znać

Koga- nawet tak nie myśl!!!
Pamiętaj, że karmienie "siedzi w głowie"
To chwilowe i przejdzie!

No i udało się. Po dwóch i pół miesiąca moge wyjść bez wkładek!
Oby tak dalej! ;D

reklama
koga nie matw się. Patycja też ma czasami takie posiłki z obu piersi, a potem przychodzi czas, że zadowala się jedną ;)

Do góry