Sylwanka89
Fanka BB :)
Dobrze najważniejsze tego nie lekceważyć ,bo zakrzepica może być śmiertelna . Ja mam 10 września wizytę w Łodzi . Przed wizytą mam mieć aktualne badania krwi nie starsze niż 2 tyg .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też mam D68 ,ale miałam już badanie genetyczne i mam trombofilie wrodzonąJa pierwszy raz do hematologa będę szła.
Ogólnie na skierowaniu mam napisane kod D68 inne zaburzenia krzepnięcia krwi.
To już mnie też poinformowali, że muszę mieć badania nie starsze jak 2 tygodnie.Dobrze najważniejsze tego nie lekceważyć ,bo zakrzepica może być śmiertelna . Ja mam 10 września wizytę w Łodzi . Przed wizytą mam mieć aktualne badania krwi nie starsze niż 2 tyg .
Niestety ponoć dużo jest takich przypadków po antykoncepcji hormonalnej .To już mnie też poinformowali, że muszę mieć badania nie starsze jak 2 tygodnie.
Mi się to stało po antykoncepcji po porodzie.
Najbardziej się boję właśnie tych trombofilii.Ja też mam D68 ,ale miałam już badanie genetyczne i mam trombofilie wrodzoną
Ogólnie to mam wrażenie, że czasem coś po lewej stronie tam gdzie serce ale bliżej pachy mnie uciska, chyba tak moge to określićNa wszelki wypadek zrobiła bym sobie badania genetyczne . Ale hematolog już i tak dużo pomoże
Miałaś konsultacje kardiologiczna ? Echo serca robione ?Ogólnie to mam wrażenie, że czasem coś po lewej stronie tam gdzie serce ale bliżej pachy mnie uciska, chyba tak moge to określić
Tak i echo jest w porządkuMiałaś konsultacje kardiologiczna ? Echo serca robione ?