reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Łaskotki, bulgotki, wywijanie i kopanie - czyli ruchy naszych maleństw :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kopfer , może być tak że jak robisz coś gdzieś chodzisz to maleństwo się kręci tylko nie czujesz tego bo się nie skupiasz ;) ja czuje dopiero wieczorem przed snem jak się położę na płasko i skupie się na ruchach , rzadko kiedy mi się zdarza w ciągu dnia czuć coś więcej ;) więc nie przejmuj się :*

reklama
Pewnie, nie każdy musi wyraźnie czuć, taki widocznie jest urok ;) Dzieciaczek jest jeszcze mały ale nie długo da popalić mamusi...;)

Mój bejbik to tylko lubi wyżywać się na moim pęcherzu... czuję co jakiś czas kopa...
Dzisiaj z rana był areobik.. ale to jest cudne.. tak wtedy czuję się spokojnie że wszystko ok;)
Czasami nawet tylko czekam na 2-3 kopy i potem już przewracam się na bok, bo na boku tak mocno nie czuję jak na plecach;)
Ale my to pewnie wyglądamy jak wariatki jak się cieszymy same do siebie jak nas kopie ;)
Teraz będę spokojniejsza jak mniej będzie dawało znać, bo już to przerabialiśmy:)

kopfer- moja jest leniwa ;-) porusza się troszkę wieczorem, ale też nie dużo. Nina też była bardzo spokojna, pofikała trochę ok 22-23. Przez pierwszy rok mega grzeczna, a teraz diabeł :-D

właśnie, mój też z tych leniwych:eek: Dzisiaj to może były ze dwa delikatne puknięcia:crazy::crazy: Iguś częściej się ruszał:rofl2:

Adusia też :tak: Jest szansa, ze to drugie będzie spokojniejsze :-D bo w moje pierorodne to wstąpił jakiś diabeł od paru dni :baffled:

Moje dzisiaj szaleje, od samego rana. Normalnie co chwilę dostaje kopa. Nawet B. poczuł dzisiaj ;-) Pierwszy raz. Ale powiem Wam, że już dawno tak moje dziecię nie było aktywne :-)

Ja dostałam kopa w pęcherz podczas zakupów....nie wiedziałam czy sikać pod siebie czy biec szukać toalet. Złośliwe to moje dziecię:)

reklama
Mi akurat nieźle daje popalic, szczególnie w nocy, więc z tego, co piszecie, będę miała przerąbane :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry