Zagubiona123456789
Początkująca w BB
Hej odczuwam lęk przed cc a konkretnie przez jej powiklaniami sepsa , zatory, krwotoki i inne straszne rzeczy :O
Jestem dopiero na pocztaku 2 trymestru.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jakbym czytała o sobie :-)Hej odczuwam lęk przed cc a konkretnie przez jej powiklaniami sepsa , zatory, krwotoki i inne straszne rzeczy :O
To normalne, że się boisz. Czemu myślisz o cc, będziesz mieć na pewno cesarkę?Hej odczuwam lęk przed cc a konkretnie przez jej powiklaniami sepsa , zatory, krwotoki i inne straszne rzeczy :O
To co wymieniesz nie jest regula.Hej odczuwam lęk przed cc a konkretnie przez jej powiklaniami sepsa , zatory, krwotoki i inne straszne rzeczy :O
Rozumiem, bo też się boje operacji.Hej odczuwam lęk przed cc a konkretnie przez jej powiklaniami sepsa , zatory, krwotoki i inne straszne rzeczy :O
A mają doświadczenie z porodem SN i CC, co ogólnie lepiej wspominasz? Ja jestem w 2 trym., ale zaczynam nieracjonalnie panikować.Ja miałam i poród SN i cc i cc wcale nie jest strasznestaraj się myśleć pozytywnie!
O porodzie SN nie powinnam się wypowiadać bo przez swoją zbyt wąska budowę oprócz nacięcia doszło do pęknięcia 3 stopnia krocza bo dziecko nie miało jak wyjść i później dochodziłam 10 miesięcy do siebie za to po cc 2 tyg i już ból zniknąłA mają doświadczenie z porodem SN i CC, co ogólnie lepiej wspominasz? Ja jestem w 2 trym., ale zaczynam nieracjonalnie panikować.